Segmentul cu Aurelian LIVE al emisiunii Ce-i în gușă, și-n căpușă la Radio Gold FM Romania cu Cozmin Gusa din 30 august 2022 (14:15)
Aurelian Popa surprinde esența protestelor astfel: „Când lumea realizează că de fapt factorul extern suprascrie decizia asupra factorului intern, îți pierzi din suveranitate și e normal ca anticorpii sociali să creeze astfel de mișcări”.
O scurtă trecere în revistă a tuturor țărilor în care s-au declanșat recent proteste arătă noi ‘zone fierbinți‘ în: Haiti, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Bangladesh, Olanda, Franța, Puerto Rico, Canada, Chile, Rusia. Nu există continent care să fi scăpat de furia poporului nemulțumit și de protestele iscate. (Vizualizează pe Telegram colajul video cu protestele din perioada 22-28 august 2022).
În Olanda, însă, situația s-a modificat față de săptămânile trecute, când protestele erau foarte ample. „Sistemul a creat un val de ură al populației de non-fermieri față de fermieri”, explică Aurelian Popa. Cetățenii olandezi nu par să fie solidari.
În Pakistan s-a desfășurat un protest de proporții pentru un fost prim-ministru, însă a fost stins, la propriu, din cauza inundațiilor care au cuprins o treime din aria țării.
Un alt exemplu este Noua Zeelandă. Acolo există o organizație care a pornit o serie de proteste împotriva agendei globaliste, împotriva tiraniei covid și împotriva problemelor economice apărute pe fondul unei inflații ridicate.
Situația problematică din Irak
În Irak, lângă Bagdad, există o bază militară americană care ar putea interveni în cazul unei revoluții sau a unei lovituri de stat. Cu toate acestea, în momentul în care protestatarii au ocupat Palatul Prezidențial nu a intervenit nicio forță. Conflictul din Irak deja a escaladat. Pare că liderii nu mai sunt în siguranță, iar situația scapă de sub control.
Pericolul este că tot ceea ce se întâmplă în Irak poate inflama și regiunile vecine, toată zona Orientului Mijlociu. Este posibil ca și pe alte teritorii, chiar mai apropiate de România, să se declanșeze proteste de amploare, crescând astfel fragilitatea securității naționale și internaționale.
Către articolul Solid News.
Protestele trebuie să fie mult mai puternice pentru a da rezultate si peste tot. Din nefericire globalistii au oameni peste tot. Nu stiu ce-i va putea opri. Noile generații sunt prea indobitocite pentru a ține partea celor ce se revoltă. Vor vedea mai târziu ceea ce ar fi trebuit să facă. Intotdeauna un început are si un sfârșit. Asta nu vor putea schimba cu toată tehnologia si puterea lor, fie ca e financiara, fie ca e politică.
Reply dau.