≡ Meniu

10 lucruri pe care trebuie sa le faci la 30 de ani

  1. arunca doneaza haine din liceu care ti-au ramas mici. da, si pe alea de care nu te poti desparti. tu cresti. hainele nu.
  2. cumpara-ti birou si scaun ergonomic pentru a lucra de acasa, chiar daca esti angajat. ca student(a) erai mai mobil(a). puteai tasta din pat. daca vei continua te vei alege cu deformari ale coloanei vertebrale. daca nu poti sau nu ai spatiu pentru asa ceva, creaza-ti macar un loc de “retragere”;
  3. instaleaza regula 1 in,2 out. pentru fiecare lucru cumparat nou, te obligi sa renunti la doua vechi. nu numai ca institui o regula feng shui (vant-apa — voi reveni), dar te va ajuta si la managementul finantelor personale
  4. fa-ti un set de analize medicale complete. complete am zis, da? baga 1000 de euro in analizele astea. rmn, tomograf, tot.
  5. invata sa gatesti bine cate un fel de ciorba, supa, garnitura, friptura, salata, cocktail si desert; fa-ti in timp propriile retete secrete pe care numai tu le poti gati. o vei impresiona. il vei da pe spate. feed the beast (voi reveni).
  6. incepe sau continua sa mergi regulat la sala. inoata. invata sa faci tractiuni corect. abordeaza un sport non-echipa, de exemplu atletism.
  7. du-ti parintii intr-un concediu pe banii tai. acuma cat ii mai ai. si parintii si banii.
  8. daca ai frati, fa-le o favoare. cate o favoare. nu prea multe ca ti se urca in cap, mai ales daca esti “mai mare”
  9. (chiar daca esti fata) ia-ti un costum elegant (din ala cu vesta si croi cambrat) si o camasa cu butoni. de acum nu-ti prea mai schimbi dimensiunile.
  10. scrie-ti telurile pentru 1 an, 5 ani si 10 ani. apoi formuleaza-ti o misiune. una pentru care le-ai lupta eroic si, daca ar fi nevoie, ai muri!

Aceasta e aplicarea principului “top x” pentru a scrie un articol. Mi-a luat exact 5 minute. Se poate.

Astfel am inaugurat si categora Familie.

{ 7 comments… add one }

Leave a Comment