≡ Meniu

30 iunie, protest împotriva dublării prețului la carburant

Aici găsești live-urile cu alimentarea de la benzinării, protestul propriu-zis din București dar și din Cluj-Napoca, precum și interviurile din această zi.

 • Alexandrina

  Mașinile guvernului unde se alimenteaza? Trebuie blocate, posibil, sursele lor. Sper sa reluati protestul până cedeaza guvernul. Ar trebui si camioane. Păcat, de aceasta dată, ca nu mai sunt mineri.
  Bravo, pustiului tau !
  Va propun sa înlocuiți cuvantul ” popor” cu “populație” și “fraților” cu ” oameni buni”. Sper ca ele sa aibă un efect mai percutant. Popor, fraților, cred ca sună prea populist pentru unii.
  Din câte am auzit de la alții, nimeni nu are “bogăția” de înjurături a romanilor.
  E adevărat ca lipsește entuziasmul si cred ca oamenii sunt așa pentru că văd cât de “mult” se preocupă alții.
  Lipsesc afișe, lozinci percutante.
  Vedem de ani de zile că pe români nu-i mai interesează țara unde traiesc, deci înțeleg să nu mai participe la nimic. Dar românii care traiesc in România, ăștia ce așteaptă? Cine să se lupte pentru ei? Nivelul de trai este atât de ridicat? Salariile atât de mari? Sau sunt rupți de realitate?
  Ar trebui să fie străzile goale. Toată lumea să fie la manifestație.
  ………………………………………………………………………
  In mod normal, dacă se vroia un rezultat eventual pozitiv, trebuia ca Diana sa fie alaturi de ceilalți, indiferent de fricțiuni intre persoane sau partide. Nu se va câștiga nimic așa.

 • Marina

  Aurelian – un sfat, nu intrerupe oamenii care vor sa vorbeasca… A venit domnul acela din Germania si nu l-ai lasat sa isi spuna off-ul… Ai cam taiat discutia…

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment

Următorul articol:

Articol precedent: