≡ Meniu

Avem olimpici campioni la matematică și Fauci confirmă ce spuneam noi (din nou)

Aur: Robert Dragomirescu şi David-Andrei Anghel de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti!

Argint: Andrei Moldovan, Vlad-Titus Spătaru, Radu Lecoiu de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti şi Andrei Chiriţă de la Colegiul Naţional de Informatică ‘Tudor Vianu’ Bucureşti!

Cadrele didactice care s-au implicat: conf. univ. dr. Cătălin-Liviu Gherghe de la Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti (Leader), Marius Perianu, Colegiul Naţional ‘Ion Minulescu’ Slatina, jud. Olt (Deputy Leader) şi Lucian Ţurea, Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti (Observator)

„Unul dintre lucrurile care reiese clar din date este că, deși vaccinurile – din cauza gradului ridicat de transmisibilitate a acestui virus – nu protejează prea bine, ca să spunem așa, împotriva infecției, ele protejează destul de bine împotriva bolilor grave care duc la spitalizare și deces.” – Fauci

  • Alexandrina

    Eu nu cred ca Fauci s-a vaccinat de 4 ori. Ca a facut covid, poate. Cine garantează că ar fi facut? Trebuie să-l credem pe cuvânt. Doar nu era idiot sa se înțep e cu un produs experimental.
    Să nu vă închipuiți ca acești copii premiați o sa stea prea mult prin Romania.

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment