≡ Meniu

Cause Unknown, Epidemia de morți subite în 2021 și 2022 a lui Edward Dowd

Vom răsfoi împeeună cartea Cause Unknown, Epidemia de morți subite în 2021 și 2022 a lui Edward Dowd

Apoi vom aborda subiectul cutremurului din Turcia.

În românește titlul cărții ar suna cam așa cauză necunoscută epidemia deceselor subite în 2021 și 2022.

REZUMAT CARTE: Cauză Necunoscută, Epidemia de morți subite în 2021 și 2022 a lui Edward Dowd

Autorul cărții, Edward Dowd, a lucrat pe Wallstreet și în 2002 s-a angajat al BlackRock-ului, în 2004 fiind promovat director. În cei 10 ani petrecuți acolo a generat un plus de 12 miliarde $ (de la 2 la 14 miliarde) pentru Growth Fund pentru că reușea să analizeze și să depisteze trenduri de foarte timpuriu. În 2021 se retrage de pe Wallstreet și începe să studieze fenomenul morților subite în rândul cetățenilor tineri americani, segment de populație care asigură forța de muncă a Americii.

În prefața scrisă de Robert F Kennedy Jr., Edward este citat spunând următoarele cuvinte

“Din februarie 2021 până în martie 2022 milenialșii au avut parte de un echivalent al războiului din Vietnam, cu peste 60000 de decese excedentare. Războiul din Vietnam a durat 12 ani și a avut același număr de morți în rândul cetățenilor tineri și sănătoși pe care l-am avut în cele 12 luni pandemice.”

În introducere Edward arată cum în 2017 au existat 2,8 milioane de decese, în 2018 aproximativ același nivel de decese, 2019, la fel. În 2020 numărul deceselor a crescut dar nu foarte mult, creștere atribuită Covid-ului și strategiilor inițiale de tratament care nu au fost eficiente. În 2021, însă, statisticile au luat-o razna. CEO-ul companiei de asigurări OneAmerica a dat publicității informația potrivit căreia în trimestrul trei și patru al lui 2021 mortalitatea în grupa de vârstă a oamenilor activi (18-64 de ani) a fost cu 40% peste nivelul pre-pandemic iar majoritatea deceselor nu au fost atribuite Covid-ului, creștere literalmente cutremurătoare. Chiar și o creștere cu 10% a mortalității (+10% mortalitate în exces) s-ar fi întâmplat odată la 200 de ani dar noi vorbim de 40%.

În capitolul “Sportivi tineri și sănătoși” se face un inventar al sportivilor morți în perioada specificată, fie în timpul meciurilor fie în timpul somnului fie la antrenamente. Pe parcursul a 22 de pagini a câte șase știri fiecare, ne sunt prezentate printscreen uri cu astfel de știri. Vârstele victimelor variază de la nouă la 52 de ani

La pagina 8, John Leake:

“în Grecia antică atleții erau văzuți ca floarea rasei umane, campioni mult mai faimoși chiar decât filozofi oameni de știință și artiști. Atunci când ne adunăm să-i privim la nivelul lor cel mai înalt împărtășim o emoție comună, vecină experiențelor religioase. Așadar, moartea unui atlet tânăr a fost percepută, din antichitate, ca un eveniment imposibil de înțeles și greu de acceptat.”

La pagina 18 sunt citați Matt Le Tissier, sportiv profesionist cu o carieră de 17 ani și Gary Dempsey, sportiv profesionist timp de 20 de ani, care au spus că astfel de evenimente erau inexistente în timpul carierei lor.

În capitolul “Mai întâi, este adevărat?” este menționat studiul Lausanne (2006) care a evidențiat că, pe o perioadă de 38 de ani (între 1966 și 2004) au existat 1101 cazuri de morți subite în rândul atleților tineri adică în medie, 29 decese subite/an. În 2021 și 2022 avem luni cu 29 de decese ale tinerilor atleți. De fapt din iunie 2021 încoace, nu a existat nicio lună cu mai puțin de 29 astfel de decese. Doar în decembrie 2021 au fost raportate 90 de decese și aproape tot atâtea în ianuarie 2022.

În capitolul “Mort subit în somn..”, pe șapte pagini ne sunt prezentate știri despre astfel de evenimente printre care găsim și cazul româncei Alessia Raiciu. Alessia a murit în somn chiar în noaptea zilei în care ar fi împlinit 18 ani. Ea era baschetbalistă în București, știrea citată la pagina 39 aparține emisiunii Observator Antena1, 15 august 2022.

În capitolul “Nou-normalul trist” ne este prezentată legătura dintre starea de a fi angajat și starea de sănătate pentru că prin mandatele de vaccinare impuse angajaților de către companii și agențiile guvernamentale, starea de sănătate a grupei de vârstă active s-a degradat accelerat, concluzia fiind că în 2021 dacă ai fost angajat, atunci starea ta de sănătate probabil că s-a degradat.

Tot aici este evocat momentul 1 septembrie 2021 când au apărut așa numitele breakthrough cases, infecții cu Covid ale vaccinaților. Deoarece aceste infecții creșteau alarmant, CDC-ul a decis să schimbe definiția vaccinului din inoculant care “produce imunitate la o boală specifică” în “preparat folosit pentru a stimula răspunsul imun împotriva bolilor“. Această schimbare a definiției vaccinurilor a transformat produsele anti Covid în terapii, genie ce ar spune unii.

În capitolul “VAERS” ne sunt prezentate graficele cu toate decesele și cu toate efectele adverse raportate anual. Ambele grafice conțin datele pentru o perioadă de 32 de ani. O simplă privire asupra acestor două grafice ne oferă imaginea dezastrului, chiar și cu un grad de raportare a efectelor adverse în VAERS de sub 1%. În 2021 și 2022 s-au strâns mai multe efecte adverse și decese raportate în VAERS pentru vaccinurile anti-Covid decât suma tuturor celorlalte vaccinuri, pe toată perioada celor 32 de ani, figurați în cele două grafice (pagina 53).

La pagina 54 avem numărul de decese apărute în ziua vaccinării Covid și după, până la ziua 19 comparativ cu același parametru în cazul vaccinului antigripal. În ziua vaccinarea anti-Covid avem aproape 4000 de decese în cazul vaccinului anti-Covid pe când în cazul vaccinului antigripal avem 300 de decese. Pentru ziua următoare vaccinării, în cazul vaccinului anti-Covid avem 3000 de decese comparativ cu antigripalul care are 250 de decese.

Tot la pagina 54 avem un grafic cu numărul de atacuri de cord, din ziua zero până ziua în 15 post vaccinare. Dacă însumăm ziua vaccinării, ziua următoare vaccinării și a 2-a zi după vaccinare obținem un total de 5500 de atacuri de cord pentru primele 3 zile post vaccinare.

La pagina 56 avem graficul miocarditelor și pericarditelor raportate în VAERS, anual, din 2010 până în 2022. Dacă până în 2020 miocarditele și pericarditele erau virtual inexistente, în 2021 am avut 30000 de miocardite și pericardite iar în 2022 aproape 25000 de pericardite și miocardite raportate în VAERS.

În capitolul “Personal medical tânăr” avem știri cu medici care au murit subit, inclusiv cei 60 de medici canadieni care au început să moară subit începând cu martie 2021 (pagina 61). Ironia sorții face că o mare parte dintre aceștia erau pro obligativitate și făcuseră bullying, instigând la ură față de cei care alegeau să nu se înțepe.

La paginile 66 respectiv 67 sunt citate patru articole în care executivi ai unor mari companii de asigurări confirmă procentul de +40% creștere a deceselor în rândul populației active din SUA.

Ianuarie 2022, CEO OneAmerica, Scott Davison:

Observăm acum cea mai mare rată de mortalitate pe care am văzut-o în istoria acestei afaceri nu doar la OneAmerica; datele sunt consistente la nivelul fiecărui actor de pe piața de asigurări

La pagina 69 avem un grafic cu excesul de mortalitate din care se poate observa că, după 2020, chiar și la doi ani de la pandemie, acest parametru nu a scăzut și are vârfuri care se duc până la +49%, pentru toate grupele de vârstă, în timp ce graficul de la pagina 70, valabil pentru grupa 25-44 ani, evidențiază un vârf de +84%.

Josh Stirling, expert în matematici actuariale care a lucrat pentru Senford S Bernstein Research, a determinat că milenialșii au avut cea mai mare creștere, +45%, adică de la 42.000 deces excedentare la 61.000 exces, 2020 versus 2021.

Pe ambele grafice se vede că vârfurile cele mai înalte de mortalitate excedentară coincid cu introducerea obligativității vaccinării anti-Covid în masă.

În capitolul “Persoane tinere și faimoase” ni se prezintă un inventar al știrilor despre VIP-urile afectate de efecte adverse dar și decesele celebrităților din această perioadă.

The Society of Actuaries Research Institute oferă un grafic care relevă că mortalitatea excedentară mare s-a mutat de la grupa de vârstă peste 64 de ani către grupa de vârstă tânără, undeva în jurul Q3-2021. Pentru grupa 25-34 ani avem în Q3-2021 mortalitate excedentară de +78% și pentru grupa 35-44, în Q3-2021, avem +100% mortalitate excedentară (pag 80).

John’s Hopkins Corona Resource Center și John’s Hopkins Center for Systems Science and Egineering ne oferă un grafic cu decesele confirmate Covid la milionul de oameni, de la începutul pandemiei până la sfârșitul lui februarie 2022, cu evidențierea a momentului obligativității vaccinării masă (dec 2020). Observăm că înainte de vaccinare cel mai înalt vârf se situa undeva sub 1, după introducerea vaccinări în masă, vârful cel mai înalt ajungând la 1.8 (pag 81).

În capitolul “Pentru copii: un pistol fumegând” avem trei grafice din care rezultă o singură concluzie, și anume faptul că pe grupa de vârstă 1-14 ani a crescut mortalitatea excedentară, tot după momentul introducerii vaccinării anti-covid. Guvernul britanic a oprit vaccinarea Covid pentru copiii sub 12 ani la data de 8 septembrie 2022.

La pagina 89 avem cazul Danemarca, țară care au oprit vaccinarea Covid pentru toată populația sub 50 de ani în octombrie 2022 deoarece a observat aceeași creștere a mortalității excedentare post-vaccinare, în grupele de vârstă tinere, neafectate de boala Covid (pag 90).

În capitolul “Știri pe care le-ai pierdut” sunt evidențiate multe știri în care se recunoaște scăderea eficacității vaccinurilor în timp și chiar intrarea eficacității vaccinurilor în parametri negativi în câteva luni precum și îmbolnăvirea tuturor persoanelor importante și a oficialilor care au făcut propaganda pro-vaccinare.

La pagina 100 avem studiul din BMJ, intitulat Covid 19, probabil că vaccintul Pfizer este responsabil pentru moartea unor pacienți în vârstă; un review din Norvegia.

La pagina 105 avem un grafic Eurostat din care putem observa că mortalitatea excedentară, din toate cauzele, a crescut în multe țări europene, după începerea vaccinării în masă, comparativ cu mortalitatea excedentară de dinainte de vaccinarea obligatorie în masă.

În capitolul “Dizabilitate” ne sunt prezentate dovezi, știri și grafice din care vedem creșterea gradului de dizabilitate în rândul populației active din America folosindu-se date ale US Bureau of Labor Statistics.

Începând cu pagina 128 avem o serie de 18 grafice pentru fiecare țară în care decesele Covid după vaccinare au explodat în comparație cu perioada de dinainte de vaccinare: Tailanda, Malaezia, Nepal, Uganda, Portugalia, Mongolia, Zambia, Paraguay, Bahrein, Uruguai, Tunisia, Sri Lanka, Afghanistan, Taiwan, Israel, Vietnam.

Lectură Plăcută!

 • dumitru ichim

  thanks for your kindness

 • Abraham Magdalena

  Incredibil , dar cumplit pentru rasa umană . Îmi pare rău că eu, cu toate că am incercat sa spun la vreme tot ce aflam de la tine , lumea parcă era surdă , vrăjită . Pelicani ! Azi , se văd consecințele , ca în carte , și totuși încă lumea , de fapt vaccinații, nu recunosc faptul că au greșit , crezând în vaccin și în cei care-l promovau . Păcat !

 • Oana Popescu

  Incultura medicală și lipsa de împlinire omenească generală explică aproape tot ce trebuie explicat în legătură cu falsa pandemie Covid-19, falsa Vaccinare Anti-Covid-19, morții care au urmat și mai ales morții ȘI MAI NUMEROȘI CARE VOR MURI ÎN ANII CE VIN. Urmare a otrăvirii vaccinale a multor sute de milioane de oameni inconștienți din punct de vedere medical, urmare a faptului că medicina și majoritatea medicilor au devenit instrumente ale GENOCIDULUI COVID-19 CONTRA OMENIRII, SUNTEM ÎNCONJURAȚI DE MILIOANE ȘI MILIOANE DE CADAVRE AMBULANTE, DE CONDAMNAȚI LA MOARTE SUBITĂ.
  Acest lucru se știa de mult, de către cei care totdeauna au susținut că vaccinul și vaccinarea sunt o PUNGĂȘIE MEDICALĂ și o prostie pentru credulii incapabili să facă efortul necesar înțelegerii unei probleme oarecare. Cei ce se îndoiesc de acest lucru sunt invitați să studieze cartea VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI (Autor Dr. LOUIS DE BROUWER, editor Escalibur, București, 2007). Majoritatea medicilor susțin încă justețea vaccinării. De ce? Pentru că facultățile de Medicină i-au mințit, iar ei n-au fost în stare să demonteze MAREA MINCIUNĂ MEDICALĂ DIN ÎNTREAGA EPOCĂ MODERNĂ.

 • Alexandrina

  Eu am trăit cutremurul din 1977, asa ca vorbind si văzând acum cel din Turcia e ca si cand vorbim despre funie in casa spanzuratului. Romanii chiar au devenit masochisti sau au fost din totdeauna?
  Nu poate fi decât o coincidență prezicerea despre cutremur. De când se studiază nici unul nu a putut fi prezis cu exactitudine ca acum. Poate omul stia ceva despre o creeare artificială. Nu este exclus.
  Cat despre cartea cu mortile subite îmi amintește de HIV-ul creat ca sa-i omoare pe homosexuali si au reușit sa-l împrăștie la toată lumea. Acum au vrut sa-i elimine pe bătrâni si au făcut mai mult rău tinerilor. O mâna de criminali care conduce lumea acum! La Davos in ianuarie 2023, 5000 de oameni înarmați au aparat aceste elite de criminali. Se vede cât sunt de iubiți.

 • Patrascu Lazar

  Succes în activitatea de informare

{ 5 comments… add one }

Leave a Comment

Următorul articol:

Articol precedent: