≡ Meniu

GOLD FM – 21 nov 2023

GOLD FM – 21 nov 2023 – De la 14.15 vom analiza cu Aurelian Popa concluziile summitului internațional dedicat inventarierii aberațiilor din pandemie si a solutiilor post pLandemice, ce a fost conform analizei specialiștilor și la ce ne putem aștepta în viitor.

În perioada 18-19 noiembrie s-a desfășurat la Parlamentul României cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), eveniment organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association, la care au luat parte experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume. Medicii care au participat la acest summit de-a lungul anilor, veniți din țări din lumea întreagă (SUA, Franța, Canada, Spania, Mexic, Australia ș.a.) și-au pierdut licența de practică pentru că a îndrăznit să spună adevărul despre pandemie și despre vaccinuri.

Este prima conferință din această serie care nu s-a mai referit doar la pandemia de Covid, ci a abordat tema crizelor în general, existând slot-uri de prezentare alocate atât inginerilor în schimbări climaterice, cât și celor care au vorbit despre controlul digital al finanțelor, despre identitate electronică, despre inteligența artificială și aspectul transumanist al implantărilor de chip-uri, despre războaie ca metode de inducere a unor crize. Au existat prezentări și despre ortodoxism, spiritualitate și bioetică.

Aceleași abuzuri din pandemie, în toate sectoarele, au existat și în Occidentul „liber”, într-o formă extrem de similară cu ceea ce am trăit noi în România: de la presa plătită să emită fals, până la stările de alertă instalate și prelungite prin HG, Grupul de suport tehnico-ştiinţific ca organism al Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), îngrădirea libertăților ș.a.m.d.

Denis Rancourt a studiat mortalitatea din ultimii ani (pandemici) și a comparat-o cu alte perioade, ajungând la concluzia că prezența unei explozii a deceselor demonstrează că avem de-a face cu o intervenție umană în aceste trend-uri de mortalitate, pentru că de cataclism nu poate fi vorba din 2020 încoace. La nivel global, în urma vaccinării anti-Covid, a rezultat mortalitate excedentară la nivelul a 17 milioane de decese, în România înregistrându-se 22.000. Mai mult decât atât, în urma interpelărilor făcute de Cristian Terheș în Parlamentul European, Comisia Europeană a recunoscut public și oficial că, până la data de 30 septembrie 2023, au murit aproximativ 12.000 de oameni din Europa imediat după administrarea vaccinului anti-Covid.

https://t.me/wwwAurelianRO/16591

„În ansamblul discuțiilor de la ICS 4, România s-a distins printr-o majoritate a cetățenilor care au ales să nu se vaccineze, s-a pus această stare mentală și de spirit din România în baza antrenamentului nostru nedorit de dinainte de 1989, când am învățat cum să rezistăm unor programe de tip dictatorial, ortodoxia a fost și ea remarcată și am avut și un partid care a militat activ în interiorul Parlamentului în consonanță cu o majoritate, în comparație cu state precum Canada”, a punctat Cozmin Gușă, adăugând că a existat și o presă alternativă care a militat pentru expunerea adevărului, în concluzia emisiunii.

Rumble

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment