≡ Meniu

Live-ul de marți cu Aurelian – 27 februarie 2024

Live-ul de marți cu Aurelian – 27 februarie 2024 (în loc de Gold FM)

0:00:00 – INTRO
0:01:15 – Ești bagabontu’ vieții mele, Ciolacule – cu Mugur (pamflet)
0:03:00 – Cum se câștigă (h)alegerile? video cu Hoha -din 2014
0:04:00 – Săriți cu bâta pe ei, ne spunea Lukovit (h)Orban
0:06:20 – Mitică Dragomir, înțelepțime popoulare relativ la divorțul anului Șoșokul versus Șoșoaca
0:07:25 – Sergiu Nicolaescu despre proști și ticăloși
0:10:00 – Robi Roberto matrafoxat criță (montaj L. Bratu)
0:15:38 – colaj extraordinbar cu comasarea și istoria înjurăturilor PSD – PNL – Hoha
0:20:46 – Carlson Tucker – selecțye Bret Weinstein și Steve Kirsh
0:32:52 – Robert Malone (CPAC) – despre legislația punitivă la adresa medicilor “NEsupuși”
0:35:23 – TGA – Australia – mânărește statisticile – Russel Broadbent, Monash VIC
0:37:25 – Jim Ferguson interviu cu Andrew …

 • Alexandrina

  Am intr-un folder în jur de 500 de live-uri și emisiuni de-ale tale, așa că nu vorbesc ca șoșo-retardată. Am remarcat de la un timp încoace că în loc să te iei de cei din PNL și PSD care conduc țara de atâția ani și au dus-o de râpă, și în fața căror ministere urlai la mitinguri, probabil ai uitat. Câteva cuvinte la mișto. Preferi să te iei de Diana și să spui niște “adevăruri” , după tine, care pot fi contrate de cei care fac puțină căutare și care știu și de glumele altora.
  1. Diana a lucrat ca consilier a lui Dijmarescu? Ne spui cine este după 20 de ani? Dacă oamenii știau că Băsescu e Petrov, nu-l votau. Când au aflat? Recent. Nu-ți așa?
  2. Contractul cu Mital de 3000 de pagini este cu siguranță scris recto-verso, deci 3 topuri de hârtie se pot arunca pe jos, dacă le dai vânt de pe un birou. Nu-i nevoie să le atunci din brațe.
  3. Violul despre care vorbești că n-ar fi, este rușinos din partea ta să susții asta. Am inteles ca e apărată gratuit de un avocat, care pe atunci era Rapcea. Deci Diana vorbise cu el. Neagă acum? Atunci e curios. Am înțeles că nu se face nimic cu dosarul și se tergiverseaza.
  4. Google Translate are o istorie. Vă invit să o citiți pe ” acutrans.com/history-of-google -translate/ “. Se numea Statistical Machine Translation și s-a dezvoltat din anii ’50 iar când s-a dezvoltat ordinatorul a fost preluat si prelucrat de Google. Vroiai să ți se dea un nume necunoscut? Toată lumea folosește și a auzit de Google Translate, deci nu văd decât o omisiune și nu o minciună.
  5. Când a spus că decât cu AUR mai bine cu PSD, căci e ACELAȘI lucru, nu văd decât o depreciere a AUR-ului, dar nu că ar face-o. Îi consideră de aceeași teapă.
  6. Nu are de ce sa-ți răspundă la provocările tale, când vorbești despre ea în derîdere, “balerină” și alte calificative mizerabile.
  7. Nu-mi da de exemplu jurnalista Calitescu care nu e răspunzătoare de ceea ce zice șeful ei. Știi prea bine că dacă nu faci ce ți se spune, adio post. Deci boicotul votului, sugerat, e de domeniul securiștilor.
  8. Afirmi că te-ai săturat de minciunile ei. Ești atât de curat? Din câte văd nu. Multe “adevăruri” nu țin cont decât despre ce spun alții , nimic din ce afirmă Diana.
  M-am înșelat teribil în privința caracterului tău. Îți dai și tu acum arama pe față, chiar dacă e aurită. Nu cred că ea s-a luat de tine vreodată, dar dacă da, probabil acum vedem rezultatul.
  Tot ce spui despre ea și analizezi de mai bine de o oră ține de apartenența ta politică nouă și așa se explică tonul de zeflemea, arogant, mojic și infect pe care îl folosești. Asta îți cer auditorii tăi: cancan-uri sau adevăr?

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment