≡ Meniu

Live-ul de Marți cu Aurelian, de la 14:00 – 6 februarie 2024

Live-ul de Marți cu Aurelian, de la 14:00 – 6 februarie 2024Din cuprins:

▶️ Taxa pe Carbon – FMI, UE și execuție rapidă la noi – minciuna CO2-poluant, cea mai comodă opțiune de a institui politici de control maoist asupra populațiilor (2:50)
▶️ Taxa pe trotuar, pe curți comune a lui Nicușor Dan, mărită de 11 ori – o altă aberație a neomarxistului procesoman Plicușor Dan (14:00)
▶️ Taxa pe proprietăți și mașini – dez-proprietărirea celui mai proprietar popor din UE, diferențe și asemănări cu naționalizările și colectivismul din anii 50 (19:00)
▶️ Zicerile lui gheneralului Vlad Gheorghiță, șeful armatei, bese-n cizme (23:27)
▶️ Operațiunea “Marcel, pseudo-anti-pLandemicul” confirmă că tema măsurilor și achizițiilor din pLandemie vor fi esențiale în alegerile din 2024 (44:57)
▶️ Ce spunea Gorghiu despre comasare anul trecut? (și ce mai zice acum) (45:10)
▶️ Protestul taximetriștilor clasici – soluția lor la deficitul bugetar (47:09)
▶️ Caz îngrozitor de pedofilie la PSD Suceava, prof de sport (41 de ani) cu elevă (15 ani). (51:58)
▶️ “Extremiștii” din Suceava explică istoria liberalilor, liberalii bugetari aplaudă abuzurile jandarmeriei sucevene (57:00)
▶️ Fosta angajată a Senatului SUA, Tara Reade, dă în judecată Departamentul de Justiție al SUA pretinzând despăgubiri de 10 milioane de dolari. (1:02:50)
▶️ Acordul fermieri-guvern confirmă ipoteza mea din 26 ianuarie 2024, Ciolacu a închis corect acest pseudo-protest și a ieșit cu bine din iarna protestelor (1:06:30)
▶️ Relația dintre CDC și hidroxiclorochină – Dr Martin (1:11:40)
▶️ Șeful OMS acuză sistemele producătoare de “alimente” (fermierii?) că omoară anual peste 8 milioane de persoane (1:24:01)
▶️ Bill Gates recunoaște natura experimentală a folosirii nanoparticulelor lipidice autoasamblabile?
Poftim?! Parcă era o conspirație! (1:28:44)
▶️ OMS avertizează că vor exploda cancerele cu +77% până în 2050, la nivel global (1:33:22)

  • Dan

    Traiasca si infloreasca SCUMPA noastra patrie Romania aflata azi sub calcaiul de fier IRON HEEL al UNIUNII sobietice EUROPENE cu capitala Birkenau, pardon, Bruzelles

  • card recenzii

    Imi place foarte mult live-ul lui Aurelian de fiecare marti, este singurul loc unde gasesc informatii reale si dezbateri de actualitate despre politica romaneasca. Apreciez faptul ca nu se teme sa aduca in discutie subiecte sensibile, cum ar fi taxa pe carbon sau alte masuri luate de politicieni pentru a controla populatia. Pe langa asta, informatiile despre protestele din Suceava si despre dosarele penale impotriva PSD-ului mi se par esentiale pentru a ne face o parere corecta despre ce se intampla in realitate. Multumesc pentru munca depusa si astept cu nerabdare urmatorul live!

  • Mircea Onoiu

    In timp ce afara vremea este sumbra si fara speranta, ma bucur ca exista Live-ul de Marti cu Aurelian. De la ora 14:00, pe data de 6 februarie 2024, vom fi inundati cu informatii importante si dezbateri interesante. De la minciuna CO2-poluant, la taxele pe trotuar si proprietati, Aurelian ne va ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla in jurul nostru si care sunt adevaratele motive din spatele unor decizii aparente absurde. Sunt ferm convins ca acest Live va fi inca un succes si sunt nerabdator sa aflu ce mai are Aurelian pregatit pentru noi. Sa nu uitam de subiectele picante, cum ar fi cazul ingrozitor al pedofiliei la PSD Suceava si dezvaluirile despre relatia dintre CDC si hidroxiclorochina. Va astept cu nerabgare la ora 14:00 pe data de 6 februarie! Nu ratati aceasta ocazie unica de a invata si dezbate alaturi de Aurelian!

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment