≡ Meniu

LIVE-ul despre problematica avortului

Am indrăznit să facun LIVE sensibil despre cum văd globaliștii neomarxi principiul autonomiei corporale și principiul “corpul meu, alegerea mea” în două contexte diferite, avort și compostare.
Rog “talibanii” din ambele tabere să practice “abținerea”.

Respectați libertatea de exprimare a celorlalți.

Observați dublul standard.

 • Felicia Postelnicu

  Bună Aurelian, în primul rând Felicitări şi Mulțumiri pentru munca ta de care ne bucurăm toți cei care iubesc libertatea. Îți respect opinia despre avort şi într-o oarecare măsură o şi împărtăşesc, fiecare om are libertatea de a face ce crede el cu viața lui. Acesta este şi motivul pentru care Dumnezeu ne lasă să greşim să facem rău chiar altora… este o pedagogie divină despre care nu cred să avem timp a discuta. Ai dreptate când spui că sănătatea nu poate fi pentru toți la fel, dar nici “la cerere” cred. Totuşi, acesta este un subiect care implică mai mult decât corpul şi sănătatea femeii gravide, în primul rând vorbim de o lege pentru întreaga societate în interesul societății, (în primul rând) lege perfectibilă prin definiție, nimeni nu poate avea pretenția că nu poate fi “ajustată nevoilor, excepțiilor, fiecărui caz, după caz” dacă plecăm de la principiul fundamental al medicinei Primum Non Nocere cu atât mai mult. Oricum, personal cred că excesele nasc excese, exemplul interdicțiilor comuniste s-au “tradus” prin victime nenumărate, ce mi se pare mie important însă, este: Cum Dumnezeu s-a ajuns ca într-o societate liberală, chiar libertină ca cea occidentală, oamenii să se creadă în drept a cere să li se legalizeze crima, nu e exagerare din moment ce ei cer ca legea să le dea dreptul (!!!!) de a-şi ucide pruncii chiar după naştere (!!!!) Ce urmează, legalizarea crimei până la 1 an, până la 16 când ar putea deja sâ iasă copilul de sub tutela părinților, de ce nu crima în general dacă tot suntem îndemnați a “ne exprima sentimentele, personalitatea” de la naştere deja?!?! Ultimii ani ne-a arătat destul de clar (agresiv chiar) cât de greu sunt aceşti “progresivi” de mulțumit. Cel puțin Polonia a arătat că este dispusă să lupte împotriva acestor montruozități, c-o face excesiv sau nu, se va vedea în timp iar societatea va regla acest lucru, evident dacă democrația nu e moartă, părerea mea. Sau poate nu ar trebui să mă mai mir atâta vreme cât conducătorii lumii sunt nişte demenți deja vădiți, iar propaganda din serviciul lor este aşa de eficientă…

 • Alexandrina

  Le-a incuiat bine reporterul american. Cum iese din matcă cu intrebarea nu mai stiu sa raspunda. Mă intreb cine le-a trimis sa protesteze.
  De fapt acești neo sunt chiar adoratori ai experimentelor lui Mengele fără să știe că a existat asemenea monstru vreodată. Mai rau este ca s-a încarnat in Fauci ( fac referință la emisiunea de pe Fox News despre experiențele pe care le finanțează prin utilizarea scalpurilor de fetusi).
  Poantele sunt grozave.
  Salutări cu drag din Canada

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment