≡ Meniu

Rafila insistă și postează un comunicat AUTOINCRIMINATOR, CONFUZ și MINCINOS

MS postează un comunicat AUTOINCRIMINATOR.

Una zice HG-ul SNV și alta zice postarea FB.

Întrebări pentru Rafila:

1. De ce MS dorește să explice doar AVANTAJELE vaccinării?
DEZAVANTAJELE cine le explică?

2. De ce trebuie ÎNCURAJATĂ vaccinarea ÎN ȘCOLI?
Această procedură este una medicală!
Urmează, cumva, și să mutăm educația la spital?

A ÎNCURAJA este opusul unei INFORMĂRI imparțiale, morale, etice și legale!
Informarea incorectă sau incompletă atrage după sine VICIEREA ORICĂRUI EVENTUAL CONSIMȚĂMÂNT!

3. Cine răspunde pentru ERORILE vaccinării anti-karkalak-19, pe care MS le recunoaște în prezenta postare?

4. Deși proiectul H.G. S.N.V. 2023-2030 nu conține prevederi explicite de OBLIGATIVITATE, ce-i drept, reiterez și insist că proiectul aflat în transparență decizională nu conține nici referiri explicite la OPȚIONALITATEA oricărei proceduri, a oricărui tratament sau dispozitiv medical, conform Legii 46 a Drepturilor Pacientului!

5. “Măsuri care TREBUIE luate în unitatea de învățământ”?
TREBUIE este opusul lui “OPȚIONAL”, totuși!

6. Înainte de ’89, aveam o cu totul altă legislație, iar România, pe vremea aceea, nici nu era semnatară a convenției de la Oviedo. Orice comparație cu acel context DICTATORIAL este complet NEINSPIRATĂ dpdv al argumentației logico-juridice dar și al contextului științifico-farmaco-medical (pe atunci vaccinurile erau testate mai multe zeci de ani, înainte de lansare pe piață).

7. De ce nu garantează ministrul Rafila (sau PSD) REPINGEREA PL-x 399/2017 (referitoare la vaccinarea populației) aflată încă pe circuitul legislativ din Camera Deputaților? Doar așa ne puteți asigura de bunele dumneavoastră intenții, alein calitate de fost reprezentant al României la OMS.

8. De ce proiectul de HG nu stipulează explicit că în caz de epidemii / pLandemii nu vor mai fi restrânse nici o clipă drepturi și libertăți; Aveți toate argumentele legale, mai ales că, pe data de 13 iunie 2023, am obținut decizie definitivă cu anularea integrală a HG 1242 de prelungire a stării de alertă.

9. Ordinul comun MS-MEC, publicat deja în MO, conține prevederi contrare acestui comunicat de presă. Aceasta este o altă dovadă a intenției de a impune vaccinarea.

10. Gabriela FIREA declara la Realitatea Plus, în contextul PLX-145, următoarele:

“Ar trebui, ca de aici înainte, pe această prezumare a unei VINOVĂȚII, să vină Ministerul Sănătății cu o STRATEGIE și cu o LEGE care sa creeze OBLIGATIVITATEA VACCINĂRII.”

Cum comentați declarația Gabrielei FIREA (tot PSD), din 15 mai 2023, care contrazice COMPLET prima propoziție din comunicatul MS?

“Ministrul Sănătății: Vaccinarea nu este și nu va deveni obligatorie!

Strategia națională de vaccinare asigură acces echitabil pentru oricine, fără să impună vreo obligativitate. Niciun act normativ elaborat de Ministerul Sănătății nu va impune vaccinarea obligatorie! Acest act medical nu este și nu va fi obligatoriu!”

— Aurelian Popa

 • Cristina Florea

  Ma declar total impotriva vaccinarii obligatorii. Vaccinarea este si trebuie sa ramana o decizie unilaterala, aceea a individului care trebuie sa aleaga in cunostiinta de cauza si potrivit propriului arbitru.
  Vaccinarea si orice alt act medical nu trebuie folosita niciodata ca pretext pentru negarea drepturilor fundamentale ale omului, asa cum s-a intamplat in mascarada.
  Rafila trebuie intai sa explice mortile subite, mai ales acelea in randurile tinerilor, explozia de cancere si boli autoimune si nu numai, a reaparut chiar si lepra, sunt statistici in toata lumea care nu mai pot fi ignorate.
  Sa rapunda de ce trebuie o astfel de lege, cui serveste? Guvernului dictatorial?
  Toti acesti indivizi care au impus vaxul si au comis atatea abuzuri trebuie adusi in fata justitiei. Doamne ajuta 👏

 • Dinu Iuliana

  Dacă Ministerul Sănătății dorește – cu adevărat – o țară cu oameni sănătoși și protejați de boli infecțioase – ar trebui să nu mai facă politica OMS, care nu are niciun interes pentru sănătatea oamenilor de pe tot globul, să dea din nou drumul Institutului Cantacuzino pentru a fabrica aceleași vaccinuri pe care le folosea România înainte de 1990 cu aceleași formule de fabricație. Eu nu m-am vacinat anti-covit. Nu vreau să fiu cobaiul celor ce doresc să se îmbogățească pe sănătatea oamenilor. Acești trădători de țară fac politica globaliștilor, care nu doresc decât să decimeze populația globului. Nu-mi dau seama cum își pot permite cei de la Ministerul Sănătății, în special trădătorul de Rafila, să aibe tupeul să dea asemenea Hotărâri de Guvern privind vaccinarea populației, mai ales după eșecul cu așa-zisul vaccin anti-Covit, care a omorât și nenorocit atâția oameni de pe glob! Chiar ne cred proști? Toată camarila politică s-a vaccinat cu ser fiziologic în frunte cu președintele. Majoritatea românilor s-au prins de reclama de doi bani care au făcut-o la televizor! Dragi români nu vă lăsați influențați de minciunile lor. Nu v-ați săturat de 33 de ani de minciuni, Vedeți unde am ajuns cu trădările acestor mizerabili și unde am ajuns dintr-o țară suverană cu o coloană vertebrală solidă la o colonie cu un grad de sărăcie lucie. Este timpul să luăm poziție și să luptăm contra lor, chiar dacă va trebui să facem o nouă revoluție!

 • Mariana Berechet

  Sustin toata argumentatia expusa aici pe blogul dvs. Exact in aceasta idee am si venit cu atentionarea ca ar trebui , – tot aici in lupta contra vacinarii obligatorii, – ca exprimarea sa fie foarte clara si sa nu lase loc de a se gandi vreodata sa implementeze pass-ul sanitar, asa cu s=a procedat in Frnata, unde la fel ca si in acel comunicat ambiguu , s-a declarat ca vacinarea nu este obligatorie dar au dat udna verde pass-ului sanitar , care e o groteasca aberatie ce duce la control, la segregare, discrimnare,…etc

 • Teo

  Asa a inceput si plandemia, fara a fi declarata anterior vreo epidemie,macar: “virusul SARS COV2 nu e periculos,se elimina,e doar un virus”,pentru ca,mai apoi,sa devina “mortal”, sa ne fie limitate drepturile, accesul la servicii medicale, invatamant, la serviciu chiar, atat de mult “bine” ne voiau!!Oare cum au trait multi dintre batranii nostri pana la 80-90 ani,fara sa fie compostati atat?Li s a vrut,oare,raul??Iar,acum, pentru a fi siguri ca nu apucam si noi varste atat de inaintate, ca ai nostri copiii nu vor face la randul lor copii si vor fi niste oameni bolnavi tot timpul (daca nu si mai rau!), pentru a imbogati si mai mult pe bogatii lumii, diabolici, ne forteaza sa ne intepam cu seruri experimentale,dar,totusi, “sigure si eficiente” ( desi testarea lor se facea atunci, pe oameni, in plandemie)!Daca le pasa de sanatatea oamenilor,gaseau remedii pentru bolile incurabile,care secera si f multi tineri!Insa,ei provoaca acum aceste boli din “prea multa grija” pentru starea noastra de sanatate!Mai bine mori,gandesc ei, decat sa ajungi “sa nu ai nimic ,dar sa fii fericit!”…Vorbeste ministrul sanatatii, omul OMS, despre contestatari, ca sunt vaccinati?Da,sunt,dar cu vaccinuri romanesti, cu adevarat sigure, pentru ca,inainte de 89, plăteau cu viata pentru reactii adverse grave cei care erau responsabili cu producerea si testarea lor.Au pus pe butuci Instit.Cantacuzino tocmai pentru a aduce in tara si a le impune romanilor nenorocirile celor care numai la sanatatea oamenilor nu se gandesc,urmarind doar profitul si, in ultimul timp, dupa cum putem observa, si imputinarea noastra pe orice cale ( vaxxi, alimentatie, “incalzirea climatica”, imposibilitatea, din motive financiare, a accesarii serv medicale etc ).Trebuie sa fim uniti, vigilenti,sa ne aparam copiii si pe noi cu orice pret!Multumim si celor implicati, atat in plandemie,cat si dupa, in actiuni menite sa ne apere,sa ne salveze de dictatura medicala!Sunt putini medici,dar SUNT, care nu au incalcat si nu incalca juramantul de “A NU FACE RAU”!Restul, doar niste ciocli ascunsi in halate albe si f.bine platiti pentru ca duc la indeplinire misiunea OMS,intr o tara in care nu sunt bani,insa, pentru invatamant, pentru servicii medicale publice de calitate, pentru copii, pentru pensii, pentru salarii decente celorlalte categorii profesionale!…Asa a ajuns Romania “democrata”!Pentru asta au murit tineri la asa zisa revolutie din 89…

 • Liliana

  Vă mulțumesc că mi-ați dat dovada ministrului că NU VA FI OBLIGATORIU.
  Eu știu că e o minciună, dar cel puțin așa mă pot justifica. voi avea în permanență acest mesaj cu mine.Doamne ajută să plece acest om de la MS.

{ 5 comments… add one }

Leave a Comment