Semnez și Votez în 2024 pentru Aurelian POPA

După cum ai aflat, candidez din partea Alianței Electorale AUR formată din trei partide (P-AUR, PRR și PNCR) la alegerile din data de 9 iunie 2024 pentru Parlamentul European.

Până la depunerea listelor, pe data de 7 aprilie 2024, trebuie să strângem un minim de 200,000 de semnături dar noi ne-am propus 1,000,000. Iar pentru asta am nevoie de implicarea ta decisivă.

Suntem în plină campanie de strângere de semnături pentru depunerea listei la B.E.C, deci, în această perioadă.

Ce ai TU de făcut?

(OBLIGATORIU VARIANTA A) Mergi FIZIC la unul din corturile AUR din orașul tău și semnează acolo.

(OBLIGATORIU VARIANTA B) Dacă ești din București, dă-mi mesaj pe whatsapp (0722212101) cu mesajul “FORMULARE IUNIE 2024”, stabilim o întâlnire la cortul de la intersecția Bd. Rahova cu Bd. Sebastian unde ne vom întâlni personal fie pentru a semna, fie pentru a-ți înmâna mai multe formulare goale pentru completare.

(OBLIGATORIU VARIANTA C) O altă posibilitate ar fi să descarci acest formular pe care o să-l printezi, și o să-l completezi tu și cercul tău de cunoscuți patrioți, apoi o să mergi la la unul din corturile AUR din orașul tău și să depui formularele astfel completate sau să le trimiți prin poștă la adresa menționată.

Variante ONLINE opționale

(OPȚIONAL) ONLINE, aici (dacă nu ești în România), și semnează ca SUSȚINĂTOR al listei Alianței AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024:

SemnezsiVotez.RO

Semnează pentru Aurelian Popa

(OPȚIONAL) Completează și unul formularele de mai jos dacă eu sunt motivul semnării susținerii acestei liste electorale.

Știu că e un efort suplimentar dar completarea ȘI A ACESTUI formular mă va ajuta ENORM să evaluez cât mai CORECT contribuția mea în totalul numărului de semnături (nu înlocuiește semnătura fizică OBLIGATORIE):

F1. Formular România (de completat numai dacă AI buletin – CI sau BI – VALABIL / NEEXPIRAT)

  Tipul actului de identitate

  Dacă NU ai Carte de Identitate sau Buletin de Identitate valabil, completează formularul F2..

  Data Nașterii

  Semnătura ta:

  Apasă pe buton:

  This form uses Akismet to reduce spam. Learn how your data is processed.


  Dacă NU ai BI sau CI valabil, click aici.

  Mulțumesc frumos,
  Aurelian Popa,
  candidat din partea Alianței Electorale AUR (P-AUR, PNCR, PRR)
  la alegerile pentru Parlamentul European
  din 9 iunie 2024