≡ Meniu

STIREA EXACTA – 15 mar 2023

1. Marea Britanie legiferează „crima-gândit”, ca-n „1984”: Cetățenii pot fi ARESTAȚI dacă se roagă în GÂND în apropierea unei clinici care oferă avorturi

Parlamentul britanic a votat, zilele trecute, un amendament la legea Ordinii Publice, care este considerat ca o legiferare a cenzurii în spațiul public. Mai precis, este vorba despre amendament care reglementează „ofensei de interferență la accesul sau furnizarea serviciilor de avort”.

Astfel, conform acestei prevederi, o persoană care se află în „zona tampon” din jurul unei clinici care realizează avorturi și care „interferează” cu decizia persoanei de a avea acces, de a pune la dispoziție sau de a facilita avorturile este vinovat de o infracțiune.

Partea care criminalizează gândurile vine la punctul 3 al amendamentului, unde sunt definite „interferențele”. Astfel, conform proiectului depus de laburista Stella Creasy a interfera înseamnă „a căuta să influențeze”, dar să și „ocupi persistent și repetat (spațiul)”. Mai rău, conform acestui proiect de lege, a interfera înseamnă și „tentativa de a sfătui sau a exprima opinia”.

2. Marea Britanie: Predicator stradal, raportat la unitatea anti-teroristă a Poliției, după ce a zis despre un „transgender” că e „bărbat îmbrăcat în haine de femeie”. Afirmațiile au fost considerate „extremiste”
David McConnell, un predicator stradal creștin, a fost deferit unității anti-teroriste a Poliției britanice, după ce a spus unui „transgender” că este doar „un bărbat în haine de femei”, relatează Daily Mail.
î
Anterior, McConnell fusese condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității, constând în cel puțin 80 de ore de muncă neplătită, pentru același incident.

În ceea ce privește deferirea sa către unitatea anti-teroristă, oficialii britanici au considerat că afirmațiile sale reprezintă „o expunere persistentă și ilegală a unui punct de vedere extremist”.

  • Marius Vintila

    Ăștia sunt campioni ai progresismului.Trebuie sa ai grija ce zici sa nu fii reclamat.Am un coleg chinez care era foarte satisfăcut când mi-a povestit cum o persoana în autobuz a făcut o remarca rasista la adresa unui chinez, ala a chemat politia care l-a arestat pe primul pentru ce a spus.Am avut un coleg care s-a decis ca e mai bine sa devina femeie.Mi s-a părut mereu ciudat, nu prea vorbea cu colegii.Intr-o zi când ma urc în autobuzul cu care merg la camera, îl vad condicand autobuzul, aranjat, coafat,rujat, zâmbea ca un tâmpit.Daca nu as fi știut ca el e pe linia asta și mi-a picat fisa ad fi putut crede ca e o noua colega. Săracul a început sa vina la munca îmbrăcat ca femeile, cu fusta si dres.Unii colegi l-au intrebat de ce face asta, unul catolic polonez, știind ca are nevasta și copil.Dupa câteva luni a plecat dar alt coleg l-a văzut în training pe tramvai.Probabil ca s-a gândit ca transformarea a avut loc unde toți îl știau cum eta înainte și ca la un alt loc de munca nimeni nu îl cunoaște.Am întrebat colegele cum vor reacționa dacă ca întra în toaleta lor și erau surprinse pentru ca nu s-au gândit la asta și una râzând ca și cum nu ar fi rasul ei a zis ca nu va zice nimic.

  • Alexandrina

    Înseamnă că orice bărbat care are chef să intre la toaletă la femei, ca sa faca un tur de curiozitate, poate sa pretinda ca se simte femeie. Înseamnă că dacă s-ar face spații numai pentru transgenderi la wc-urile publice ar fi o discriminare? Ne poate explica cineva de ce se insistă pe această mixtitate?

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment

Următorul articol:

Articol precedent: