≡ Meniu

Bâstroe și alți ukra-scuipați pe obrazul românilor [CENZURAT]

Bâstroe și alți ukra-scuipați pe obrazul românilor

* afirmația lui ZeleVogue că Bucovina a fost sub ocupația românească (ian 2020)
* recrutarea românilor în armata ukra, după 2014, și trimiterea lor pe frontul de est, carne de tun contra rușilor
* zeflemeaua cu care intrau în RO refugiații (dezertorii), în martie-apr 2022 pe la Suceava, conducând gipane
* interzicerea drepturilor minorității române în ukra
* prigonirea preoților ortodocși români
* dragarea canalului Bâstroe

 • Marius Vintila

  Perfect de acord.Din păcate noi am fost dezarmati , s-a tăiat tehnica militara care încă mai putea funcționa.Nu avem cu ce lupta.Spre deosebire de noi polonezii, poate ca sunt catolici în afara ca au investiții mai multe, nivel de trai mai bun au făcut o industrie puternica de armament.Daca și noi am fi fost ca ei ar fi trebuit sa rupem Ucraina impreuna cu ei, ungurii, slovacii și rusii.

 • gigi

  Romanii care si-au varsat sangele in Donbas fiind trimisi carne de tun de ucraineni veneau inapoi in cosciuge sigilate. Unii parinti au vrut sa-si verifice mortii si au descoperit ca fiiilor lor le fusesera prelevate organele, au spus preotii de la Banceni (probabil ca de-aia il au ucrainenii pe episcopul Longhin ca sarea-n ochi, ca el a spus in predici chestia asta – si in nici un caz nu putea minti un episcop romanesc fix pe tema asta!)

 • Museanu

  Avem un presedinte TRADATOR avem un guvern condus de un HOT . TOT CE A RAMAS E SPERANTA CA ACEST POPORSE VA TREZII SI VA REACTIONA

 • gelu

  Canalul a fost adancit pentru a putea trupele amfibii amerloce, muiengleze si ai a altor catei sa poata intra in Marea Negra pentru a comite sabotaje in apele Crimeeiei. Adancirea canalului s-a facut la ordinul SATAN USA. De aceea Johannmuies Bines si Suina Ciucaca au luat pozitia ghicelului si-i sustin pe urcacani in operatiune lor de adancire a bratului Chila.

{ 4 comments… add one }

Leave a Comment