≡ Meniu

Comunicat: “Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu faţă medicală?” – ediția a 2-a

Sâmbătă, 25 februarie 2023, va avea loc a 2-a ediție a conferinței “Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu faţă medicală?”. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 18:00, în Sala Eminescu, Șos. Progresului 134-138, etaj 1 (zona Liberty Mall, reper Carrefour Vulcan).

Vorbitori în cadrul dezbaterii vor fi medici, avocați și victime ale măsurilor luate în perioada așa-zisei pandemii.

Temele abordate vor face referiri la drepturi și libertăţi cetăţenești încălcate, adevăruri medicale care au fost ascunse populaţiei, la abuzuri și presiuni, vicierea consimţământului cetăţenilor, precum și la efecte adverse grave produse ca urmare a inoculării produselor experimentale promovate insistent drept “vaccinuri sigure și eficiente”.

Persoane care au suferit reacții adverse grave își vor relata experienţele. Sunt binevenite cadre medicale (medici, asistente) care doresc să vorbească despre cum au fost respectate, sau nu, jurământul lui Hipocrat, independența profesională și consimțământul informat.

Sunt invitați să participe și reprezentanți ai mass-media. Conferinţa este apolitică.

INTRAREA LIBERĂ în limita a 100 de locuri.

Pin Google Maps: https://maps.app.goo.gl/XztSrFMgj264mhhR9?g_st=ic

Stația de tramvai INOX e cea mai apropiată.

EVENIMENTUL se va transmite și online: Starea de Libertate, Active News și Aurelian[.]RO

 • Florin Ionescu

  O intrebare omisa pentru domnul profesor : cate sponsorizari are de la companiile pharma ?

 • Florin

  Salut!
  În legătură cu scandalul cu Bubenek, seful ATI, care era supărat că au fost pacienți care nu au primit Remdesivir. Ai avut o postare pe Telegram, în care o un medic de la Colentina îl contrazicea și spunea că nu sunt studii că Remdesivir ar avea vreun efect pozitiv în tratarea Covid.
  Eu am niște documente care demonstrează nu doar că nu are niciun efect pozitiv, dar e cauza principală a morții pacienților care au primit Remdesivir:
  1. Studiul din 2019 pentru tratamentul Ebola în Africa – a stat la baza includerii Remdesivir în protocolul recomandat/impus de NIH pentru tratamentul Covid:

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1910993

  2. Studiu făcut de Gilead Sciences, producătorul Remdesivir :

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1910993

 • Florin

  Corecție :

  Link studiu Gilead :

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2007016

  Concluzii pe scurt ale studiului – cel mai grav efect este blocajul renal, care provoacă edem pulmonar, pacientul nu mai poate să respire, etc.

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment