≡ Meniu

Carte Controligarhii: Activele grupului de miliardari preocupați de suprapopulare au crescut cu aproape 40%

Extras din cartea Controligarchs de Seamus Bruner

În timp ce Controligarhii ar dori să credem că inovează în bine, oameni precum Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg și Elon Musk creează tehnologie și investesc în elemente care vor microgestiona fiecare aspect al vieții tale, scrie activistul Aurelian Popa pe contul sau de telegram:

Adevărul este că ei adună bogății inimaginabile pe cheltuiala noastră. Cei mai bogați zece bărbați de pe planetă, inclusiv Gates, Bezos, Zuckerberg și Musk, și-au dublat valoarea netă personală pe parcursul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, întreaga clasă miliardară – mai puțin de trei mii de persoane din întreaga lume, sau 0,00004% din populația globală – a adăugat mai mult de 5 trilioane de dolari la valoarea lor netă personală combinată, în timp ce clasa de mijloc în scădere a suferit, peste 160 de milioane de oameni fiind împinși în sărăcie.

Am făcut calculele și cifrele sunt uluitoare:

În 2019, activele unui grup de miliardari preocupați de suprapopulare – inclusiv Bill Gates, George Soros, Michael Bloomberg și Fundația Rockefeller – însumau 263.429.906.000 USD.
După pandemie, acestea au crescut cu 37,4%, până la 362.009.025.000 USD.

Averea personală a lui Bill Gates a crescut cu 33,7% de la 96.500.000.000 USD în 2019 la 129.000.000.000 USD în 2022.
Activele fundației sale au crescut cu 6,2% de la 51.852.234.000 USD în 2017 la 55.067.310.000 USD în 2021.

Averea personală netă a lui George Soros a crescut cu aproape 300.000.000 de dolari între 2019 și 2022.
Activele administrate de cei mai importanți factori financiari Controligarchs-BlackRock, Vanguard și State Street – au crescut cu 34,6% între 2019 și 2022, de la 16.529.633.000.000 USD la 22.250.000.000.000 USD.

Cei mai mari 25 de membri ai Forumului Economic Mondial au o valoare combinată post-COVID de aproape 10.000.000.000.000 de dolari – mulțumită în mare parte câștigurilor Big Pharma și Big Tech – de la 8.000.000.000.000 USD înainte de pandemie. Este cu 10 trilioane de dolari în creștere față de 8 trilioane de dolari – mai mare decât PIB-ul majorității țărilor!

 • constantin

  Salutare!
  Patima aceasta a lacomiei este fara de limita.
  Paradoxal, ei isi masoara avutia in trilioane de dolari si tot ei isi fac probleme ca populatia globului este infometata! Si noi inghitim gogoritele lor.
  Cand toate faradelegile actioneaza ca fiind legi, nu este de mirare ca suntem unde suntem.
  Sa auzim numai de bine!

 • Risnoveanu Marioara

  Am fost de mult la curent ,cu aceste informatii despre planul acestor monstri oculti, dar, in mediul rural, lumea este foarte indiferenta , deoarece nu au nici dorinta de cunoastere, si sunt usor de manipulat si comozi. Stau la barfa si critica si judeca, dupa propriul interes. Nu au entuziasmul national si suveran. Au descoperit ,ca pot lucra in afara, si sunt multumiti asa . Nivelul de educatie de la mic, spre nimic. Daca au ce manca, ce imbraca si ce bea, este sufficient. Eu am facut tot ce am putut omeneste, sa-i trezesc,,si am devenit persona non grata. Sunt pensionara , am imbatranit asteptand schimbarea adevarata. Cam asa Este situatia aici , in zona in care traiesc. Totusi, doresc sa fiu la curent cu evolutia evenimentelor. Speranta moare ultima

  • Mihalache Ovidiu Constantin

   Am 69 de ani, pensionar,am fost cercetător științific în agricultură la vestita stațiune de cercetari pentru ovine karakul de la Popauti- Botosani ,21 de ani,mare parte din tinerețea mea. Alti 21 de ani am lucrat in domeniul fitosanitar! In ambele domenii informația era esențială! Am învățat să o caut, sa o analizez și să iau deciziile cele mai bune în viața! Fiind născut în anul 1955, mirosul cartier din biblioteca nu mi-a fost străin niciodată! Am privilegiul să fac parte din categoria celor 8% din cei 7,2 mld de locuitori ai Terrei care am atins vârsta de peste 65 de ani! Am ajuns să trăiesc vremuri tulburi in care numai experiența de viață mă face să iau deciziile cele mai bune! Trăim într-o mare de ignoranța in care manipularea este la ea acasă! Culmea, asta când ești înconjurat de atâta tehnologie.Încet și sigur in locul democrației muribunde se instaurează tirania de sorginte fascisto- comunistoida! Minciuna a devenit adevăr incontestabil propagat de media mainstream plătită care servește interese oculte! Am asistat la excrocherii cu impact major asupra omului și planetei: chemtrails,schimbările climatice in care e incriminat omul,falsa pandemie covid bazată pe un test RT- PVR fals, in urma căreia multi dintre cei care au văzut în plasa ei s-au ales cu efecte secundare majore. Am căutat informații din surse alternative,credibile( ex. David Icke) voiam sa le împărtășesc cu prietenii sau cunoscutii! M- au privit ca pe o insectă exotica crezând că am luat-o razna! De atunci comentariile mele le închei așa, trezirea este pe cont propriu! Somn ușor ,dragi oameni, închisoarea libertății voastre se consolidează pas cu pas, tiptil!

 • Ciprian

  Atunci când banii vor fi înlocuiți cu CONȘTIINȚĂ și vom renunța la ei, în secunda următoare se vor prăbuși toți acești moștrii.

  • Sorin

   Da, dar cum, concret, sa facem asta. Mi-am dat seama ca banul e toată problema noastră. Dacă reușim sa nu-l mai folosim, revenim la libertate. Treaba este, Cum? Cum sa facem asta?

 • Mihai Gorovei

  Sintem prea putini ” extremisti”, “nationalisti”..ca sa putem razbi…😢😢😉

  • Cimpoiesu Petru

   In faza asta este absolut necesar sa circule infirmatia. Nu se vorbeste in vant. Cand cei mai multi isi vor da seama de realitate, va fi o victorie. Problema mare e ca toti asteapta sa scoata altii castanele din foc. Cat despre guverne ele functioneaza dupa principiul: “caini latra, caravana trece”. Astia asteapta ca demonstranti sa se plictiseasca sa plece acasa, cel mult face promisiuni fara acoperire. Gastele nu vor fi nici odata lebede. Gastele dupa ce se imgrasa trebuie taiate

 • Ioana

  Din pacate cei mai indiferenti se dovedesc a fi tinerii, chiar si cei cu studii superioare. Motivul? Au crescut fara responsabilitati, cu multe drepturi si putine obligatii impuse din partea parintilor. Ma simt si eu vinovata in aceasta privinta. Cred ca nu putem face nimic. Noi romanii suntem lasi in structura noastra, dezbinati si rautaciosi noi intre noi. Pacat!

 • Dan

  Vrajeala cu suprapopularea planetei nu tine din moment ce 75 la suta din Terra e nelocuita si aici ma refer la Africa sahariana si centrala, la America de Sud care are foarte putini oameni, la Rusia, Canada, Australia, Asia centrala etc. E o teza falsa ca si incalzirea globala din Ro datorata nu activitatii umane ci inclinarii cu cateva grade a axei de rotatie a Terrei in urma catastrofalului cutremur din oceanul indian din data de 26.12.2004

 • Ana Mihail

  Am aflat de acești oameni bogați,care din cauza averilor imense și-au pierdut rațiunea,este foarte trist ce se întâmplă,dar și ce ne va aștepta dacă nu ne trezim la timp. Am văzut ce au făcut în așa zisa”pandemiei”, eu nu am crezut absolut deloc în înșelătoriile lor,dar cu o floare nu se face primăvară,lumea este speriată, manipulată, de mass media obedienta,nu știu unde vom ajunge.

 • Dan

  Vrajeala cu suprapopularea planetei nu tine din moment ce 74 la suta e aproape nelocuita (Asia centrala, Australia, Canada, Siberia, Yakutia, America de Sud, Africa saharina si centrala etc.). De asemenea, schimbarile climatice din Ro din ultimii ani nu se datoreaza activitatii umane ci catastrofalului cutremur din 26.12.2004 cand axa de rotatie a Pamantului s-a inclinat cu cateva grade

 • Ardeleanu Daniela

  Sunt deacord.

 • Din pacate sunt cunostinte cu care vorbesc despre acest subiect si ma opresc din discutie spunand ca nu-i intereseaza. Eu le spun POLITICA STRUȚULUI

{ 13 comments… add one }

Leave a Comment

Următorul articol:

Articol precedent: