≡ Meniu

Ce mai zice psihopatul Harari despre “persoanele inutile”?

Vizionează și pe AureliaAPP.

  • Alexandrina

    Harari este scriitor. Nu stiu dacă a creat ceva pentru omenire. El la ce este folositor, daca exista atăți oameni inutili? Nu face nici copii, ca e homo. Deci, din nou la ce folosește acest individ. Multi idioți plătesc si de duc să-i asculte cretinismele pe care le debitează despre lumea noua robotizata.
    Asta îmi amintește de apologia nazismului. Ei nu vor mai crea cuptoare ci alt sistem de eliminare. Atunci erau anumite rase care erau inferioare, acum sunt oamenii banali care sunt inferiori pentru ca nu corespund standardelor altei clase naziste care se pregătește să ia puterea la o scara mai mare. Am văzut documentare despre populația bolnavă psihic a Japoniei care foloseste partenerii imaginari despre care el vorbește. El are un partener real nu? Daca sunt atâția cu parteneri virtuali in Japonia, si se vorbeste de oamenii inutili de azi, in ce sunt avansați japonezii cu 20 de ani? Sunt aceștia utili?
    Păi noua societate a creat acești oameni inutili, precum ii numește el. Acesta a fost scopul, deci nu văd de ce ne vorbește despre asta ca si cand nu s-ar fi asteptat.

  • Sega

    Mutumim mult!

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment