≡ Meniu

Despre Blackwater – armata privată a SUA, finanțată din fonduri secrete neauditate CIA

 • Alexandrina

  Am văzut si citit atât de mult despre “faptele de arme” ale armatelor sua in Irak si Afganistan, si apoi ce au făcut in închisori, nu mai amintesc unde, ca poate mi se taie iarăși accesul la comentarii. Dar ai făcut bine, pentru că mulți comentează fără să aibă habar si ne fac proști. Aceste creiere spălate, ale noii societăți globaliste in formare, ar fi trebuit să citească, să vadă măcar ceva constructiv de pe internet. Din păcate după ce si-au făcut scoala cu jocuri video despre “vitejia” trupelor prin țările orientului mijlociu, le-au luat drept ” pe bune”. Asta este cultura lor.

 • Mihai

  La minutul 21 exista afirmatia ca”exista niste reguli in razboi”
  Hmmm. Stimate domn,in razboi,nu exista nici o regula!
  Mercenarii in special cu atat mai mult nu au avut,nu au si nu vor respecta niciodata nici o regula,bibede de acest gen(nu sunt oameni) nu respecta nimic!!!!Acest gen de …nu stiu cum sa-i cataloghez,nu au decat ucidere cu sange rece in conexiunile lor minime neuronale!Nici macar animale nu-i pot numi.In regnul animal nici o specie nu ucide decat pentru subzistenta.Bipezii din aceasta categorie o fac din placere si,bonus ,sunt si platiti.

  In alta ordine de idei,multumesc pentru efortul depus in informarea publica,lumea in care traim este mizerabila rau,chiar daca presa mainstream o ”lacuieste” in fiecare secunda.

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment