≡ Meniu

Discurs Aurelian Popa – STOP IMPUNERII VACCINARII – 17 august 2023

Discurs Aurelian Popa – STOP IMPUNERII VACCINARII
17 august 2023

Asta am spus în fața Ministerul Obligătivității Morții, al Incendiilor din Spitale și al Familiilor de Torționari Securiști din tata în fiu, din bunic în nepot (ca numai al Sănătații nu e)

A include în Strategia Națională de Vaccinare pentru perioada 2023-2030 ținte de 95% acoperire vaccinală, cu repetiție o dată la 10 ani, pe parcursul întregii vieți, este OBLIGATIVITATE mascată a vaccinării întregii națiuni.

IMPUNEREA vaccinării implică trei tehnici: obligativitatea explicită, șantajul și hărtuirea

ATENTIE: pentru toți deștepții în cap, băi psihoppaților, nici în pLandemie nu a existat menționarea explicită a OBLIGATIVITĂȚII în actele normative emise de către de stat, dar — DE FACTO — șantajul a funcționat pentru 20% (real) din populație;

Singurul lucru OBLIGATORIU este LIBERTATEA!

  • Alexandrina

    Bravo vouă participantilor! Măcar de s-ar misca ceva in tara asta. Oamenii au devenit atât de apatici si nepasatori. Au impresia ca vor trece pe lângă, că se vor fofila ca de obicei, dar ei nu au trăit vremurile instalării comunismului. Nu i-a mai interesat istoria, însă ea se repetă și din câte văd oamenii nu învață din greselile altora, nici măcar din ale lor.

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment