≡ Meniu

Gold FM – 11 oct 2022

Din desfășurător:

  • Blocul Național Sindical (BNS) -vrea să captureze strada?
  • eșecul protestelor AUR din țară de pe data de 9 octombrie
  • bombardamentele din Ucraina
  • proteste la nivel european si mondial


Am oferit o știre în exclusivitate:

„Irinel Popescu ne-a dat în premieră informația că toate cele 23 de instituții principale ale capitalei, până la sfârșitul anului, în zilele lucrătoare, sunt notificate despre adunările publice de către Blocul Național Sindicat, ceea ce — practic — blochează orice fel de adunare publică legală în fața acestor 23 de instituții. Asta mi se pare puțin abuziv. Blocul Național Sindical ar face bine să-și retragă aceste notificări!”

Această măsură pare a fi menită să gâtuie potențialul de protest antiguvernamental, care oricum era diminuat major, cel puțin la nivelul capitalei, conform spuselor lui Cozmin Gușă.

Resuscitarea dorinței de protest și a spiritului civic după eșecul din 2 octombrie

Cetățenii români nu par să-și dorească să participe la proteste dacă inițiativa unei astfel de manifestări pornește de la vreun partid politic. Acestea sunt efectele resimțite post-eșecului din data de 2 octombrie, când mii de români veniți din întreaga țară, au fost dezamăgiți de AUR-ul lui George Simion și de SOS-ul Dianei Șoșoacă. Un succes mai mare ar avea protestele pe teme socio-economice, pornite de activiști.

Am mai afirmat că:

„Eu sunt în continuare adeptul pactului de non-agresiune între suveraniștiNe dorim crearea unei platforme suveraniste! Întotdeauna am venit cu idei și am apreciat soluțiile altora la care noi nu ne-am gândit. Așteptăm inițiativa civicilor și suntem atenți la orice mișcare”

sursă text Solid News

  • Alexandrina

    Am urmărit pe Gold Fm. Pari mai informat decât SRS.

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment