≡ Meniu

Despre dezbinarea din 02 oct 2022 a opoziției parlamentare, plătită și ea TOT din banii noștri

Despre dezbinarea opoziției parlamentare, din 02 oct 2022.

Nu uitați că și această opoziție parlamentară este plătită tot din banii noștri, asemeni partidelor mari care dețin puterea executivă și asemeni neomarxiștilor USR care doar mimează opoziția și când o face, o face doar pe alocuri și bine dozat.

Pe data de 2 octombrie 2022, cei doi lideri ai opoziției parlamentare, atât George Simion cât și Diana Șoșoacă, pare-se că au uitat de inamicul principal al poporului, adică monstruasa coaliție PSD-PNL-UDMR și, în subsidiar, USR.

Am văzut orgolii, vanitate, jigniri, agresiuni verbale și fizice și încălcarea promisiunilor date, adică OPUSUL a ceea ce poporul aștepta de la cei doi: smerenie, înțelepciune, conlucrare, respectarea cuvântului dat și benevolență.

Nu poți salva țara dacă nu ești în stare nici măcar să îți depășești orgoliul, adică dacă nu ești capabil să te salvezi pe tine de tine însuți.

N-ai cum!

 • Daniela Szikszai

  Felicitari oameni cerebrali !

 • Felicia Postelnicu

  Felicitări pentru calm şi minte clară rămâneți în continuare cu “picioarele pe pământ” şi frică de Dumnezeu iar ticăloşii vor pieri “pe limba lor” (aici includ pe toți cei implicați, evident). Personal eu MULȚUMESC lui Dumnezeu că mai avem voci ( Airelian &Co😇) care vorbesc pentru noi!

 • Lucica Boltasu

  Sunteți geniali, minți sclipitoare, mulțumim pentru toate informațiile pe care ni le dați, prețuire!

 • Iulian

  Fără comentarii.

 • Grădinaru Nicușor

  Consider că cei doi ” combatanți ” au dat dovadă de lipsă de înțelepciune și maturitate politică. Au discutat despre alte reguli de respectat în piața de care au # uitat #
  Au uitat și asta este cel mai grav că în piața eta vorba despre problemele reale ale Românilor ( energie, gaze, libertățile și drepturile fundamentale al cetățeanului încălcate grav de la începerea plandemiei )
  Nu era vorba despre cine a ocupat prima dată piata, despre cine are/nu are dreptul la tribună, cine și cum cît să vorbească la microfon.
  Felicitări Aurelian și Dan pentru poziția adoptată în acest scandal. !!!

 • Alexandrina

  Miting eșuat intr-un stat eșuat. Foarte bună emisiune. Mă bucur că am auzit si putin umor. CpN este un partid de viitor. Intrebarea este: vor fi acceptați de catre electorat, oamenii inteligenti?

{ 7 comments… add one }

Leave a Comment