≡ Meniu

La Bahmu despre al doilea 2 octombrie dezbinat (2022)

Am avut un LIVE cu Adriana Bahmuțeanu despre eșecul celui de al doilea 2 octombrie dezbinat, unde am analizat momentele cheie de la Piața Universității, marșul către Piața Victoriei precum și ruptura lamentabilă din Piața Victoriei.

La minutul 05:08 răspund la întrebarea de ce nu am putut pleca la constatarea existenței însemnelor politice ale AUR.

 • Mihai

  Remus Radoi a pomenit la Bahmu in emisiune despre un anume ghibu securist care a infiintat partidul SOS Romania…acum citeva saptamini avocata Iulia Medeleanu a facut un live despre acest securist Ghibu…ascultati ce spune : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0yeqBYCk65ZEM1VMNTYoDxh335Ak42L4y7RRq55vHNaKi4sC7QGohPjCtE9gSv6uSl&id=100001120422138

 • DOINA Clotaru

  S a dovedit ca unii ; SUNT CU DUMNEZEU IN SAN SI MAICA DOMNULUI DE PAR! 😭😭😭

 • Adriana Muresan

  Asa este, multi am avut lacrimi pe obraz!
  Nu gust amar, asa cum spune Adriana, ci o durere sufocanta in suflet, asta am simtit! Mi-am pus un noian de sperante in acest eveniment, mau seama ca vin dupa doi ani de suferinta cumplita. M-am vazut, dupa esecul acestui protest, la fel de daramata ca in urma cu un an jumate cand am fost nevoita sa ma pensionez, desi as mai fi putut lucra cel putin trei ani pana la limita de varsta, fiind constransa si amenintata pentru ca m-am opus injectiei lor si purtarii mastii! Am preferat sa renunt la serviciu, inainte de vreme, cu consecintele de rigoare, pentru ca nu am mai suportat presiunea. Acasa aveam o mama imobilizata de trei ani, bolnava de Alzheimer, pe care am pierdut-o in urma cu cateva luni. V-am scris toate astea ca sa intelegeti de ce suferinta mi-a fost cu atat mai mare in urma evenimentului de duminica. Da, mi-am facut, poate, prea multe sperante ca am putea schimba in mai bine situatia in care suntem. Prea multe amenintari care, nu doar ne saracesc, ne slabesc fizic si psihic!
  Dar, asa cum m-am ridicat eu dupa fiecare cazatura si-I multumesc Domnului pentru asta, tot asa am speranta si-mi doresc sa ne ridicam cu totii si, pana la urma sa izbandim! Da, asa este, cu smerenie si toleranta, vom avea izbanda!
  Despre vinovatia celor doua tabere nu doresc sa exprim nimic pentru ca s-ar putea sa fiu subiectiva si, oricum, nu judec niciodata pe nimeni daca nu cunosc sigur realitatea lucrurilor!
  Dumnezeu sa ne insoteasca pe toti cei prigoniti!🙏

  • Pleșa Loredana-Mihaela

   😢🙏❤️🇷🇴 Dumnezeu să-ți de-a mângâiere și să te întărească.
   Trebuie să găsim forța pentru a lupta înainte cu DUMNEZEU pentru copiii noștri,ai neamului românesc și pentru libertatea și suveranitatea națională.🙏

 • Alexandrina

  Din nou descurajată de cei ce nu știu să lupte pentru cauza celor mulți.

 • Gabriela Todea

  Înțeleg de ce nu ai plecat când ai văzut că Simion a încălcat înțelegerea “fără semne electorale”. Răspunsul tău este corect. Dar întreb: i-ai atras atenția lui Simion? Ai intuit că asta va fi scânteia cu care el a aprins mitingul din PV?
  Încrederea mea în GS a început să se clatine când cei din AUR au votat extinderea puterii securității în juridic. Apoi când l-a luat pe Virgil Popescu de gât spunându-i “hoțule ” și oprind astfel amendamentul împotriva acestuia. Practic l-a salvat pe Virgil Popescu, jucând cartea populistă că ar fi împotriva lui.
  A îndepărtat membrii AUR merituoși, căci umbra și autoritatea lui trebuia să fie cea mai mare. A negociat transferuri de membrii către alte partide. A votat mărirea salariilor parlamentarilor. A votat împotriva unor amendamente în comisii privitoare la legea închiderii minelor. Și încă nu l-am considerat de rea credință, mi-am zis că este neștiutor și neghiob. Pe 2 octombrie 2022 am înțeles că a fost unealta distrugerii acestui miting.
  Imediat am început să mă interesez de ascensiunea lui și a partidului AUR. I-am ascultat pe Bogdan Vasile și Oana Lovin. Cred că acum oricare om informat și cu discernământ știe. De aceea spun că apropierea de AUR, reprezentant de Simion sau Tabără, nu doar că nu se potrivește unui partid decent și curat, dar îl compromite.
  Cât despre Diana, eu pot trece peste tonul și invectivele ei ( și Iulia Medeleanu își varsă focul în epitete similare) pentru că important este ceea ce face. Și face mai mult decât toți. Este extrem de inimoasă și harnică.
  Fie ca și CnP să se axeze pe a face. Pentru că ceea ce valorizează CpN este, în primul rând LEGEA SUVERANITĂȚII, lupta ta împotriva 5G, și rezistența în pandemie a domnului Răzvan Constantinescu.
  Iată câteva idei:
  1. Chemtrails
  2. Minele
  3. Mini centralele nucleare plasate de-alungul unei falii tectonice, știindu-se că nu rezistă la cutremure
  4. Porțile de Fier care funcționează sub capacitate
  5. Hidroelectrica
  6. Salrom
  7. Revizuirea treptată a întregii legislații, aerisirea ei, înlăturarea interpretabilitații etc.

  Ajutați-o pe Diana. Ea este doar una, s-a îndepărtat (sau a fost îndepărtată) de avocați cu care a colaborat (Iulia Medeleanu și Gabriela Nuț). Spune că are mulți juriști în SOS ROMÂNIA, dar nu știu câți o ajută. Cred că ar fi bine pentru toți.
  Se dorește ca Diana să fie insularizată. Este șicanat de ANAF, are 11 procese. Trăiește mult timp în mediu adversiv. Nu este genul diplomat ci este frustă, reactivă și pasională.
  Orice lucru pe care îl înțelegi nu te mai supără.
  Un ton agresiv, dacă nu este primit cu reacție ci este cuprins cu înțelegere, poate cu iubire, se topește. De aici poate crește ceva. De aceea apreciez cuvintele tale și ale lui Dan Chitic despre smerenie.
  Cu recunoștință, vă doresc mult succes!

{ 6 comments… add one }

Leave a Comment