≡ Meniu

Invitație la GOLD FM în emisiunea lui Cozmin Gușă – dialog despre grevele ce vor sufoca Europa, ineficiența vaccinului nou și cum ne va fi băgat pe gât,alegerile fraudate din SUA

Am fost din nou invitat la GOLD FM în emisiunea realizată de Cozmin Gușă unde am purtat un dialog despre grevele ce vor sufoca Europa, ineficiența vaccinului nou și cum ne va fi băgat pe gât, escrocheria schimbărilor climetice și alegerile fraudate din SUA

În cadul dialogului demonstrez de ce statistica oficială despre COVID este ERONATĂ (diferența ESENȚIALĂ între ARR și RRR) și de ce explicațiile din mainstream-media despre vaccin/tulpini/variante sunt FALSE!

Comentariul lui Cozmin referitor la declarațiile lui Rafila:

<<“Vaccinul nu mai este eficient…tulpini”. Aici e fractura logica. Confunda 2 termeni: tulpina(SARS-CoV 1 si SARS-Cov2 sunt tulpini; apar in medie la 8 ani) și varianta (mutații minore zilnice ale unui virus). Un vaccin poate sa nu fie bun de la o tulpina la alta, dar pentru variante trebuie sa fie bun, trebuie sa acopere toate mutațiile minore, altfel nu s-ar fabrica. Așadar, dacă nu mai e bun, nu a fost niciodată bun deoarece virusul e practic același ca in 2019, nu a trecut la o noua tulpină!>>

FOARTE CORECT. Și în completare…

Răspunsul meu scris care stă la baza ideilor dezvoltate în dialogul din cadrul emisiunii:

Nu a fost niciodată bun (eficient) așa cum ne-a spus propaganda covidiană.

Ei au marketat eficacitatea de 95% producând o imensă confuzie. O mega-minciună.

Exista doi parametri, ARR si RRR (absolute si relative risk reduction).

Ei, establishmentul politic si BigPharma, au marketat RRR de 95% lăsând a se intelege ca ar fi un ARR. Complet fals!!!

RRR-ul numără bolnavii din cele doua loturi (placebo versus vaccinati pe bune – studii randomizate dublu orb)

ARR-ul numără sănătoșii din cele două loturi – așa s-a raportat eficacitatea până la vaccinanurile anticovid!

Pe scurt, ARR-ul s-a situat sub 1% (protectia la infectare) pentru toate cele 4 vaccinuri din ziua 1 !!!
Atât în cadrul studiilor cât și în real-world.

Mai mult este de menționat declarația de marți a lui FAUCI:

Consilierul medical șef al Casei Albe, dr. Anthony Fauci, a recunoscut că vaccinurile COVID-19 nu protejează „prea bine“ împotriva infecțiilor, marți, la emisiunea “Lumea ta” de la postul american Fox News. El a vorbit despre eficiența vaccinurilor COVID-19, conform Stiripesurse.

„Unul dintre lucrurile care reiese clar din date este că, deși vaccinurile – din cauza gradului ridicat de transmisibilitate a acestui virus – nu protejează prea bine, ca să spunem așa, împotriva infecției, ele protejează destul de bine împotriva bolilor grave care duc la spitalizare și deces.

Și cred că acesta este motivul, Neil, pentru care, la vârsta mea, faptul că am fost vaccinat și am primit un vaccin de rapel, chiar dacă nu m-a protejat împotriva infecției, sunt convins că a avut un rol major în protejarea mea împotriva evoluției spre o boală severă.

Și este foarte probabil că acesta este motivul pentru care am avut o evoluție relativ ușoară.
Așadar, mesajul meu pentru persoanele care par confuze pentru că persoanele vaccinate se infectează – răspunsul este că, dacă nu ați fi fost vaccinate, probabilitatea este că ați fi avut o evoluție mai severă decât cea pe care ați avut-o când ați fost vaccinate“, a spus Fauci, conform Fox News.

Prin remarca de mai sus, Dr. Fauci a descris un tratament, nu un vaccin. Putea înlocui vaccinul cu orice antiviral (ex. Arbidolul, Arbivir, Favipiravir, etc.) și s-ar fi potrivit enunțului lui.

Ceva ce tratează o infecție, în loc să o împiedice, nu poate fi considerat un vaccin funcțional, deoarece nu întrerupe a transmiterea de la persoana A – vaccinată către persoana B – vaccinată sau nevaccinată!

Articolul Gold FM.

 • Otto

  Poatarea lui Cosmin Gusa cu cele doua harti am sharuit o si eu pe Facebook… 4 ore mai tarziu Facebook a sters postarea ….

 • Barcari

  “Fauci tocmai a descris Arbidolul, sau orice alt antiviral, nu un vaccin care mai și funcționează dpdv întrerupere a transmisibilității!” nu are inteles

  • Aurelian

   Am reformulat.Acum e mai elocvent?

 • Alexandrina

  Mai putem spera!

{ 4 comments… add one }

Leave a Comment