≡ Meniu

ICCJ – definitiv, pLandemia a fost prelungită ilegal (HG 1242)

Azi ne auzim de la 09:00 cu avocat Elena Ciuchi, o doamnă smart, perseverentă și stăruitoare în lupta noastră anti-distopie, anti-arafat sau anti-totalitarism medical.

Elena va prezenta implicațiile majore, dpdv juridic, ale deciziei definitive ICCJ, pronunțată în data de 13 iulie, cu privire la procesul meu, în calitate de reclamant, în contradictoriu cu Guvernul României (Ciucă), C.N.S.U. (Arafat) și MAI (Bode).

În această acțiune am cerut instanței anularea integrală a HG 1242, HG de prelungire cu încă 30 de zile a stării de alertă din pLandemia de ninonino.

Pe scurt, putem spune (fără teama de a greși) că, Aurelian POPA este P-R-I-M-U-L cetățean român care a reusit să anuleze, INTEGRAL și DEFINITIV un HG, adică am demonstrat instanței, pe legile din România, că pandemia a fost ILEGAL prelungită. Tot ceea ce s-a intâmplat după 9 decembrie 2021, dpdv restricții și constrângeri, a fost FĂRĂDELEGE STATALĂ îndreptată abuziv împotriva poporului român.

Linkuri:

Dosar fond 8178/2/2021 – admis
Apel – respins NEFONDAT
Comunicatul DGJMB pentru protestul din 21 decembrie 2021

 • Asa este. Dar:
  1. Cui foloseste?
  2. Urmareste banii penru a vedea cine a mintit si cine s-a imbogatit;
  3. Oricum natia asta este greu, daca nu imposibil de disciplinat, asa ca menirea ta, sau telul pe care ti l-ai propus este greu de atins.

 • Marilena

  Mă bucur nespus pentru această victorie în instanță, victorie care demonstrează că binele va prelua supremația în viața noastră, a tuturor. Este mult efort depus și vă apreciez pentru tot ceea ce faceți. Continuați acest drum al dreptății! Felicitări tuturor celor care s-au implicat în a soluționa acest dosar, cu un final îmbucurător!

 • Salut,

  Ne spui te rog când se publică în Monitorul Oficial hotărârea că eu aș vrea să o folosesc mai ales că am un proces la rejudecare pe două ordine din timpul plandemiei și un HG unde tanti care ținea locul judecătorului a respins cererea.

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment

Următorul articol:

Articol precedent: