≡ Meniu

Ioana Coman rupe tăcerea

https://wp.me/p7WlS2-bV

Abonează-te >>>

 • M

  Domnul Aurelian
  Cu stima
  Toate Maitele turzele jurmele imbriiel sunt de aceasi etnie din aia stiti dumneavostra “aleasa” Toti cei implicati in acest atac asupra omenirii sunt din acelasi trib .Startati si cautati o sa faceti ochi mari. Panarame ca Fauci sau catu ciuca sunt doar maimute de decor sa produca inselaciune si ascunderea adevaratilor atacatori,sa creeze false planuri si realitati.
  Ce fac ei acum este repetarea fazei bolsevice din Rusia tarista 1917 adaptata noilor tehnici de comunicare si noilor echipamente -formula fiind aceasi.
  Ganditi-va ca acum vopseste doctrina comunista astazi cu noul limbaj-asa zisul corect politic ,o facatura prin care au inlocuit asa zisa clasa a “proletariatului ” cu ” COMUNITATE”.
  Nu vedeti cum vor sa impuna aceasta falsa paradigma ,in care prin metodele din greu verificate de EI in istorie -si bineinteles EI sa conduca aceste asa zise comunitati.
  Va stau la dispozitie pentru clarificari.
  Acceptati scuzele mele pentru ca va agasez cu acest mesaje.
  Trebuie sa facem o alta organizare pentru a rezista .Eu am acest plan .
  O zi placuta

 • Ad

  Mama sa ia Prednisone , am vindecat 3 oameni de cheagurile alea cu predni. Sa I transmită cineva. Sunt cheaguri de natură autoimuna.

 • Ileana Andone

  Ce a relatat tânăra Ioana se întâlnește foarte frecvent. Și ma refer mai ales la modul în care vad unii situația actuala. În cazul meu :
  Mama mea și nepotul meu sunt medici. Ambii cu respect pentru meserie și dedicație fata de oameni. Mama, în vârstă de 83 ani, a rămas cu mentalitatea mai veche și din perioada anilor când se mai făceau vaccinuri și la noi (și erau bune) astfel ca are încredere ca e spre binele nostru. Evident, vârstă și problemele de sănătate o împiedică sa mai fie activa pentru a se putea informa din variate surse. Sora mea, nu e medic, dar sta cu mama, și face ce i se spune din pdv medical, plus indicațiile nepotului.
  Nepotul, e “montat” pe vaccin de la începuturile lui. E ferm convins ca e cea mai buna soluție de protecție. Supărat cand mama și sora au făcut covid, a făcut remarca tăioasă cum ca “din cauza faptului ca nu s-au vaccinat au ajuns asa”. Sora a trecut mai ușor prin boala iar mama cu ceva complicații de respirație dar, mulțumim lui Dumnezeu au depășit cu bine situația. Evident, după aceea, s-au vaccinat.
  Eu am ales sa nu ma vaccinez. Nici eu nici soțul meu. Din acest motiv s-au iscat discuții aprinse în familie. Nu vor sa se informeze din alte surse. Cele oficiale sunt de baza. Iar despre mine spun ca îmi pierd timpul citind toate prostiile (prostii fiind sursele alternative din care eu postez des pe pagina de Facebook). Nu se poate discuta cu ei despre acest subiect. Nu vad mai încolo de perdeaua de fum. Îmi pare rău și ma doare sufletul ca îmi dau seama ca pot exista reacții adverse oricând, chiar dacă pe termen scurt nu au apărut încă. Mama e foarte fragila cu sănătatea fiind și în vârstă și cu probleme iar sora a avut hepatita C și are sechele. Deci, vulnerabile. În fine. E dureros! Și câte astfel de povesti or exista în familii… Sănătate mamei Ioanei și nepotelului! Doamne ajuta!

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment