≡ Meniu

Le Figaro a facut Fake News

Pe 17 decembrie 2018 G$media/TapalaBă titra: 
<<Ion Iliescu: ”PSD trăiește cea mai gravă criză politică a sa. Problemele juridice ale lui Liviu Dragnea au creat fracturi interne în partid”>> ca preluare din LE Figaro, secțiunea plătită-premium.

Pe 18 Decembrie 2018 a fost difuzata înregistrarea audio a așa-zisului interviu pe Insolvența.TV, post TV insolvent de 7 ani, care a intrat in jocul jegos si securistic al “acoperitului” (de penibil) Cozighian, unul din cameramanii “purtați pe brațe” de către revoluționari în ‘89. (am citat din el)

Aveți mai jos traducerea mea (cu galben) CORECTĂ, traducerea lor cu alb INCORECTĂ și markerele roșii (pentru segmentele lipsă, eronate sau INEXISTENTE) și steluța albastră pentru replici întârziate cu 15-17 secunde față de ceea ce se aude efectiv.

FAKE NEWS CONFIRMAT: Interviul luat de Le Figaro (Cozighian) lui Ion Iliescu cu traducere făcută de Insolventa.TV

Le FIGARO = FAKE NEWS
G$Media = FAKE NEWS + SECURISM
COZIGHIAN = ACOPERIT (de penibil) / SECURILĂ
Insolvența.TV = TRADUCERE INEXACTĂ / FAKE NEWS + SECURISM

LATER EDIT: Ce a zis totusi Iliescu? A zis asta: 

“[PSD] este totuşi cel mai puternic partid în continuare şi are cea mai mare influenţă în rândul maselor în toate categoriile de populaţie. Din nefericire, există fracturi interioare care se reflectă astăzi; poziţia personală a domnului Dragnea care este destul de complicată, cu aceste probleme cu justiţia.”

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment