≡ Meniu

Live 17 mai 2018

 • #metoo – profesoarele isi violeaza elevii;
  Romania e tara lui #metoo excerbat.
 • dublul standard #rezist in problema Israel/Ierusalim1. #rezist-ul, ieri mare proamerican mare + antirus (bașca) a devenit azi exclusiv promerkelian care e cam de 3-4 pri pe an in vizita la Putin. (nu vad ce a cautat Ioha la masa cu Kosovo in afara de a-i face pe plac Merkelăi)

  2. #rezist-ii il faceau ieri pe Erdogan dictator, azi e bun si dat de model pt ca s-a suparat pe Israel pe motiv de Ierusalim. (ăla măcar ține cu poporul lui, adică tine cu turcii).

  3. Rezist-ii tipa ca din gura de sarpe ca nu e ok sa-i suparam pe arabi dar ei injura si linseaza Rusia nonstop (desi rusii sunt vecinii nostri iar arabii/palestinienii sunt mai departe)

  4. #rezist-ii se dadeau cu curu’ de pamint (acelasi cur cu care se sta pe dosare, vorba lu’ Nefertiti) ca ei sint cei mai in parteneriat strategic cu americanii; eh, cand au avut si americanii nevoie CONCRETA de sprijin prin actiuni, nu doar prin vorbe, au luat toti poziția ghiocel în fața Merkelăi și-a lui Juncker.

  #băBăieteBă, ce ti-e si cu “intorsul” ăsta perpetuu al armelor … 23 august, 23 august everywhere…

  Mai #rezist-ilor, măi “elitelor”, cam pe când veți ține și voi cu România și poporul român, nu cu ăia de v-au dat burse în studenție?

  #oricumDaSaNuZicemCaDragnea
  #oricumDarSaFieBinePtIoha
  #curaj
  #politichie
  #roexternal

 • bugetarii permanenti ORBAN si CIOLOS vor sa salveze DREAPTARomânii așteaptă izbăvirea tărișoarei, vorba lu’ Caragiale, de la doi, practic, șomeri cu acte-n regulă.

  CIOLOS e șomer de câțiva ani buni. A stat 2 ani pe 8000 eur/lună după terminarea mandatului de comisar. Și acum, cică, trăiește din “economii” și din lecțiile de mindfullness ale nevestei.

  ORBAN lucrează cu juma’ de normă la o companie a unui “pretenar” aflată la 100 km de București și care a avut contracte cu Min Transporturilor în vremea mandatului său de ministru.

  Ambii au lucrat la stat cam toată viața lor, că și UE tot un fel de (supra)-stat e.

  Cam pă când un om din privat “pă” dreapta, totuș’!
  Nu v-ați săturat să votăm cu sperantă, looserii eterni?

  #politichie

  (după o idee originală a avocatei Cosmina Cerva)

 • fake news cu “SRI si DIICOT o va ancheta pe Dancila

  “Organele Serviciului Român de Informaţii nu pot efectua acte de cercetare penală, nu pot lua măsura reţinerii sau arestării preventive şi nici dispune de spaţii proprii de arest. Prin excepţie, organele Serviciului Român de Informaţii pot fi desemnate organe de cercetare penală specială conform art. 55 alin. (5), (6) Cod de procedură penală pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică, conform prevederilor aceluiaşi cod.”

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment