≡ Meniu

LIVE la Bahmu – 23 iul 2023

LIVE la Bahmu – 23 iul 2023

 • Magdalena Abraham

  Ma bucur pentru AURELIAN , pe care-l urmaresc de multa vreme . Spor si cred ca locul lui e acolo . Sa se bata cu neblejnicii !

 • Larissa Gilda Rasina

  tot nu pot posta pe tele…..

 • Elisabeta Culi

  Felicitari Aurelian Popa
  Sincer, proiectul d-lui C Terhes fiind deja conturat ma bucur enorm si sunt convinsa ca veti fi o echipa care va coagula cioburile in care a ajuns
  Romania !

 • Marian

  Pare ca e securitate și mișcarea asta.aur pute de securiste numai fundul la popor nu l au ei. Despre ce suveraniștii vorbim in aurul ruginit e alegerea ta Domnu aureliană dar e păcat ca nu vei fi lăsat sa faci ce trebuie.

 • DANIEL MATEESCU

  Felicitari ptr decizia de a incerca sa contezi in parlamentul european. O mica constatatre, pe langa poti trece, ori poti contempla la ea: nimic nu se va schimba in societate, orice s-ar face, atata timp cat omenirea este pe drumul gresit. Nu se pot rezolva probleme pe drumul necesitatii, al rugaciunii, al sperantei …in lumea lui “A AVEA” rezolvari….zero. In lumea lui “A FI”, drumul recunostintei, constientizarii si maturitatii intelectuale, toate, dar absolut toate problemele dispar. Respect etern ptr atitudinea ta de om vertebrat; te imbratisez cu drag. Ptr mai multe detalii in legatura cu to be or not to be….ma poti contacta oricand. Cu stima daniel.

 • Alexandrina

  Important e ca oamenii sa meargă la alegeri. Succes in toate!

{ 6 comments… add one }

Leave a Comment

Următorul articol:

Articol precedent: