≡ Meniu

Mai puțin #rezist la B1 TV?

Că în B1 TV au parcat toate cadavrele mediei #rezist, o vedem cu toții (colonăleasa, tipul cu rucsacul, ăîa doi Lolek și Bolek, șamd).

După anafrodiziaca UM-DIGI-SRI, B1 e cel mai mare cuib provax, pro-globalism îi pro-dictatură pLandemică de tip China-Austria-Italia.

Raportul ANAF-ului, răspândit de către Bobby Păunescu astă vară la aproximativ 100 de jurnaliști (confirmat public îi de către Ghilezan îi de către Comaroni), conține elemente de spălare de bani pe firma unde cei doi au 50%-50%, spălare de bani care ar fi fost efectuată de către #rezist-ul Sorin Oancea;

Se întâmpla prin iunie 2022. Raportului de inspecție fiscală efectuat pentru perioada 2019-2022, mi-a parvenit si mie (forwardat pe whatsapp :)) ) dar nu i-am dat prea mare atenție atunci.

https://flux24.ro/video-cozmin-gusa-sustine-ca-ar-exista-un-dosar-de-evaziune-fiscala-de-proportii-la-b1-tv-bobby-paunescu-l-ar-fi-turnat-pe-asociatul-sau-sorin-oancea/

Când moderatorul Silviu Mânăstire (SM) a plecat “subit” de la B1, a făcut vorbire de cca. 6 milioane eur, profit generat în campania electorală trecută.

Acesta a afirmat că nu se știe ce a făcut patronul Sorin Oancea cu ei. Probabil că SM avea interes pe comisionul de succes asociat acestor 6 milioane, comision cu care Oancea l-ar fi țepuit în cel mai mioritic stil, pe al său moderator de prime-time dar și pe co-acționarul Bobby Păunescu.

Citez din SM:

„Atât timp cât «Dosar de politician» a fost emisiunea de prime time a televiziunii B1 TV, profitul acestui post de news&talk-show politic a fost de peste 6 milioane de euro”.

https://ziaristii.com/silviu-manastire-pleaca-de-la-b1-tv-si-trimite-sageti-catre-patronul-sorin-oancea-totul-ar-pleca-de-la-bani-profitul-televiziunii-fost-de-peste-6-milioane-de-euro/

De ieri încoace, circulă o convocare AGA.

Bobby Păunescu convoacă AGA ca să mi-ți-l hăcuie pe Sorin Oancea.

https://www.comisarul.ro/articol/bobby-paunescu-cere-revocarea-lui-sorin-oancea-din_1427291.html

Mai departe:

Din surse demne de încredere, în maxim 72 de ore, Bobby Păunescu va ieși public și-l va executa, pe merit – zic eu -, pe Sorin Oancea în sensul că, în locul lui SO, noul administrator al firmei “B1 TV Channel SRL”, va deveni Bobby sau o persoană apropiată acestuia.

Deja presa vuiește.

https://www.comisarul.ro/articol/bobby-paunescu-cere-revocarea-lui-sorin-oancea-din_1427291.html

https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/lovitura-pentru-sorin-oancea-bobby-paunescu-ii-cere-demisia-din-functia-de-administratia-al-b1-tv-293788.html

(interesant cum Adevărul și-a șters articolul inițial rămas în indexul Google: https://t.me/wwwAurelianRO/6260 ).

Întrebarea mea de final sună cam așa: Dacă Bobby îl va hăcui pe Sorin, redacția B1 TV se va curăți de hashtagi, va declara oficial pLandemia încheiată și va recunoaște că promovarea vaccinării a fost o prostie colosală?

— Aurelian Popa

PS. Oancea se bazează, azi, pe protecția lui Coldea și a lui Ică Voinea, rezervist SIE conectat pe vechi cu Dancilă.

E de notorietate că a fost coleg în trustul lui Voiculescu, la Intact, cu Voinea.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment