≡ Meniu

Mame pentru Pfizer

Vă prezint un mic manual de detonare a oenginștilor aserviți BigPharma de la care multe “mame” și-au luat “lumină” în toți acești ani.

Ana Măiță milita pe vremuri pentru nașterea acasă.

Cu moașe.

Pentru că nu avea încredere în “sistemul public de sănătate”.

Apoi a înființat un ONG (Mame pentru mame) care, de prin 2017 încoace, a început să promoveze vaccinarea obligatorie la copii și să susțină inițiative legislative în acest sens.

Sponsorizări. Proiecte. Acoperire media. Tot tacâmul.

2020. Vine pandemia.

O găsim pe aceeași Ana Măiță cerând în conferințele de presă ale lui Tîmpeanu închiderea școlilor, testarea forțată a copiilor în școli precum și masca în clasă. Tot ea militează pentru injectarea copiilor cu un produs farmaceutic lansat acum 13 luni sub o autorizație “de urgență” …

Susține cu mândrie pionerească virtuozitatea actului părintesc prin care i-a făcut “cadou” copilului său această “injectare”. Mi-l și imaginez pe copil lăudându-se prietenilor săi : “Mami îmi va face un cadou super-jmecher. Îmi va da un vaccin de ziua mea! Tare sau ce?”

Ce a putut produce această schimbare de la “nu am încredere în autorități, nasc acasă cu moașă” la “urmez orbește recomandările autorităților, no matter what”?

Banii, desigur.

Banul BigPharma poate tranforma, iată, un om — o mamă — într-un agent comercial al unei mari companii BigPharma.

Ieri seară, 28 ianuarie 2022, în emisiunea Exces de putere moderată de Adrian Ursu (Antena 3) madam Măiță-Naște-În-Băiță a recunoscut cu gurița ei că a primit bani chiar și de la Pfizer! Trecem peste minusculul amănunt că a mințit când a afirmat că a primit bani de la Pfizer DOAR până în 2019. ONG-ul a primit plăți provenind de la Pfizer chiar și in 2020 când pandemia era “în floare”, ca să zic așa.

În urma acestei prestații publice de mare angajament tehnico-tactic al patroanesei de oenge, toți părinții zdraveni la cap își pun firesc o întrebare cât se poate de legitimă:

Dacă “onegheul” pe care îl păstoriți a primit sponsorizări de la Pfizer (conform înregistrărilor Agenției Naționale a Medicamentului), cum putem noi să vă credem când ne spuneți că vaccinurile anticovid ar fi “SIGURE” si “EFICIENTE”? Nu cumva sunteți în conflict de interese?

În final îi sugerez oengistei BigPharma care răspunde la apelativul de Ana Măiță să modifice numele asociației sale în “Mame pentru Pfizer”!

Video-urile astea trebuie descărcate și împânzit TOT internetul cu ele.
Video lung aici.
Video scurt aici.
(nu uita să dai JOIN canalului meu de Telegram)

 • Marian

  Felicitări. Șah mat pentru pseudo femeia ana Maria

 • Denissa

  1. Pentru 2021 încă nu s-au făcut declarațiile
  2. Posibil banii să fie virați sub o altă umbrelă în continuare
  3. Fără plată nu s-ar mai obosi atâta clar

 • Carmen

  Felicitări pentru tot ce faceți!

 • Ionut

  Bravo Aurelian pt demascarea acestei mizerabile care poate fii deja catalogata complice la crima

{ 4 comments… add one }

Leave a Comment