≡ Meniu

Despre Shanghai pe larg la Starea de Veghe, Adriana Bahmuțeanu

 • Alexandrina

  Să zicem mersi că chinezii nu sunt aliatii nostri, altfel nu se putea vorbi sau publica ceva. Cât va mai dura?

 • Alexandrina

  Se mai poate încă comenta. Pentru cât timp?

 • Charlie

  Ati facut un amestec de afirmatii, unele corecte, altele lipsite de soliditate stiintifica, altele neverificate.
  Studiul despre lockdowns pe care l-ati invocat nu este peer reviewed si are probleme atat de serioase incat nu va fi niciodata acceptat oficial spre publicare. Va las pe dv sa gasiti articolul de mai jos in care veti gasi manipularile grave ale acelui “studiu”.
  “Controversial Paper Claims COVID-19 “Lockdowns” Had Little Public Health Effect
  February 4, 2022″
  Alta afirmatie facuta de dv este ca “lockdownul nu merita in Shanghai pentru 2000 de cazuri”. Din contra, dle Aurelian, singurul punct in care lockdownul functioneaza este la inceput, cand sunt inca putine cazuri pentru a reduce cat mai mult nasterea de rezervoare virale naturale in animale dar si in oameni.

  Un comentariu de final. Faptul ca dv ati fost invitat la Sinteza Zilei trebuie sa va deschida ochii. Sunteti folosit dar acum de catre corporatismul salbatic reprezentat acum de Antena 3 si de politica americana. Companiile americane au cerut eliminarea mastii in avioane si au informat fals publicul pe twitter ca SARS-CoV-2 a devenit un banal virus sezonier desi niciun organism medical nu a facut aceasta informatie. De ce capitalismul ataca politica de sanatate a Chinei (care a ramas aceeasi de 2 ani)? Pentru ca strica profitul. De aia sunteti invitat la Sinteza Zilei. Sunteti folosit in aceasta noua faza a pandemiei in care vaccinurile sunt si periculoase dar si ineficiente. Dar capitalismul lupta contra politicilor sanitare pentru a se indrepta catre un liberalism de tipul “laissez-faire”, cine moare moare, cine traieste traieste.

  • Aurelian

   Aha. Carevasazica:

   Mainstreamul ma foloseste ca sa nu mai fie carantinare (cu care inteleg ca sunteti de acord) si sa fie vaccinare.

   Stimate domn, eu sunt pentru libertatea de alegere.

   A pune capitalismul vaccinării in antiteza cu capitalusmul măștii din care învigător iese lockdown-ul, ca politică supremă de sănătate publică, e ca si cum ai elimina consimtamantul si ai da de ales “vuctimei” între violul anal și cel normal.

   (Sper ca am fost destul de plastic si expresiv pt nivelul Dvs de intelegere al studiilor care nu sunt peer-reviwed.)

   Carantina asta “de început”, cum o numiți dvs, durează de cinci săptămâni. A pune tot blocul într-un singur loc închis lângă un contagios , ce-o fi? “Laissez-faire” sau altceva, pentru cei plasați cu forța într-un focar?

   Spor cu lockdownurile chineze, ce sa zic.

{ 4 comments… add one }

Leave a Comment