≡ Meniu

PROTEST – 10 mai 2023

 • Pentru cine este dispus va transmit un sondaj implementat de subsemnatul cu scopul de a înțelege ce dorim ca neam.

  https://forms.gle/uqufFJeDUN8CekRTA

  Cine dorește pot oferi rezultatele.

  Mulțumesc frumos!

 • dumitru ichim

  DIKTATURA CISMEI
  https://vorev.wordpress.com/…/julian-ichim-charged…/…
  VOCEA POPORULUI
  Julian Ichim a fost arestat pentru organizarea unui proiect pașnic intitulat TENT CITY ( Orașul Corturilor). care urmărea să trezească conștiința publică despre oamenii fără dăpost unde să doarmă. Acuzele lor mincinoase și fără temei ar fi:
  1.)Atacarea poliției.
  2. ) Întrarea forțată într-un parc public unde, de fapt, erau situate corturile ca protest pașnic aprobat de Primăria Orașului.
  3.) Prezența acestor săraci fără adăpost ar deranja social. Ironia fiind că proiectul TENT CITY a fost încurajat și ajutat financiar de vizitatorii parcului care s-au alăturat cu cei săraci maimultvdecât un sentiment de empatie. Aceștia aduceau pe lângă încurajarea proiectele haine, mâncare, apă și lucruri dev igienă. Grupul ALLEN RYAN PEOPLE COMMUNITY DEFENCE BRIGADE a lucrat în parc să educe și să prevină pericolul de criză de moarte de droguri otrăvite care au ucis peste 200 de tineri din Kitchener din ianuarie.
  Spre norocul nostru de stabilire a adevărului, cele de mai sus au fost filmate de CKCO-TV și alte stații de TV în care se arate violența și abuzul de putere de putere al poliției
  , unul dintre ei ca să intimize, a renunțat să poarte chipiul obligatoriu din uniforma poliției, cu părul ras, imitând după moda în vogă a ”eroiilor” naziști SKIN HEAD. Dacă domnului polițist îi este rușine de uniforma noastră canadiană să meargă la Hollywood.
  Cât de legal au procedat polițiștii în rezolvarea acestei crize a se vedea înregistrarea emisiunile de știri CKCO-TV, din April 27 and 28. Fiecare cetățean care plătește taxe să vadă și să judece unde stă adevărul.
  În această dimineață devreme, poliția l-a așteptat în fața farmaciei pe Julian Ichim pentru a-l aresta pentru rolul său în organizarea proiectului TENT CITY , în ciuda faptului că poliția a fost cea care i-a refuzat intrarea lui Ichim într-un parc public Poliția pe datele de 27 și 28 Aprile a pus un gard în jurul insulei unde erau corturile confiscând ilegal lucruri personale incluzând cele meducale. Astfel pentru a obține medicamentele hepatice prescrise de doctor și care se aflau în cortul unde nu avea acces a fost forțat să cumpere de pe negru la prețuri exorbitante. Poliția a spart corturile confiscând puținul acestor năpăstuiți de soartă.
  Ichim este acuzat, printre altele, de agresiune poliției, intrare forțată și stricăciuni.. Ichim a primit, de asemenea, condiții de neasociere, precum și de a nu participa la Victoria Park sau la orice adresă asociată acestuia. Două adrese enumerate ca exemplu nu sunt nici măcar cunoscute de Ichim. Este destul de clar că această arestare este politică și urmează să vină mai multe. Ne temem că aliații noștri indigeni care ne-au fost alături vor fi vizați serios de stat, așa cum este întotdeauna cazul de la Louis Riel până astăzi.
  Procesul lui Julian Ichim este programat pe 18 iulie, ora 9 dimineața, toți sunt rugați să participe.

 • Alexandrina

  După cum văd, câinii latră caravana trece. Proastele obiceiuri nu vor dispărea niciodată din țara asta. Adică trădarea, slugărnicia, luarea de mită voalat, corupția, nesimțirea, mitocănia, etc. Nimic nu poate lipsi din panoplia celor care chipurile reprezintă interesele României, numai că ei le confundă cu ale lor. Nici rușine nu mai știu ce înseamnă. Mi-e atât de scârbă. De aceea oamenii au plecat, pentru că mereu la putere ” pleacă ai noștri, vin ai noștri” și uite așa se repetă istoria.

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment