≡ Meniu

Protest 17 oct – Apărăm Constituția

Peste șase ore de live (paralel stradă, comisie și plen), două petiții totalizând 30.000 de semnături și … tot degeaba.
Mașina de vot psd-pnl-udmr a funcționat astăzi fără nici o ezitare.
Singurii care mai pot sesiza CCR-ul, în acest stadiu, sunt: Avocatul Poporului, Președintele ICCJ și Președintele României.
Slabe șanse ca să se strângă 50 de deputați sau 25 de senatori.

A fost o zi trsită dar și un moment al Adevărului.

  • Alexandrina

    Degeaba o sa cereti Roexit pentru ca milioane de români profita de restul si avantajele tarilor din UE. Ca urmare se vor pronunța contra. Admir rezistenta unei maini de oameni patrioti, constienti de ceea ce se profilează la orizont. In acelasi timp mi-e scârba de toți cei pe care ii doare in “fund” si continua sa trăiască ca niste viermi multumindu-se cu resturi. De aceea am si plecat departe, ca sa nu-i mai vad.

  • Marius

    Este un moment dificil pentru cei care mai simt românește dar nu este momentul să ne resemnăm. Legile astea blestemate nu sunt pentru veșnicie. Pot fi modificate când va exista voință politică. Nu-mi fac speranțe că atacarea lor de către Avocatul Poporului cu păr roșcat va avea vreo finalitate pozitivă. Surprize negative pot apărea tocmai de la judecătorii CCR! Să nu uităm cine i-a numit acolo și să nu fim atât de inocenți să credem că cei 9 chiar judecă după litera Constituției.
    Ce putem face? Să construim. Altă clasă politică. Să ne adunăm om cu om, să creștem și să muncim pe brânci la conceperea legilor în beneficiul neamului românesc iar în momentul în care răsare soarele și pe ulița noastră transformarea să se producă brusc, nu să se lălăie și să aibă timp securicii să ducă totul în derizoriu.

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment