≡ Meniu

Protestele din lume în săptămâna 06-13 nov 2022 și cazul Calistrat (unghiul juridic)


Proteste 06 – 13 nov 2022

Moldova 🇲🇩

🇧🇷 Brazilia- Noi luptăm pentru țara noastră. Cenzurată din toate părțile, mii de profiluri au fost șterse de pe Instagram și Twitter, iar mii de videoclipuri au fost șterse de pe youtube din ordinul curții supreme. Marea presă ascunde demonstrațiile din stradă și voința poporului. Vinerea trecută, o companie de statistică din afara țării a expus viața dintr-o altă țară din America de Sud cu dovezi complete ale jafului din alegeri. Treizeci de minute mai târziu, toate legăturile erau căzute. Poporul meu are nevoie de ajutor și de sprijin internațional. Agenda globalistă mărșăluiește cu pași mari, masacrând poporul. Dumnezeu să aibă milă de noi…..

🇳🇱 Olanda – Drachten [10 noiembrie 2022]
Fermierii protestează în această seară la Drachten împotriva planului guvernului de a reduce drastic emisiile de azot din acest sector, ceea ce ar trebui să ducă la închiderea a 60% din fermele țării.
#FarmerProtest

11.10.22 Lausanne Elveția 🇨🇭 … 7.000 de zidari demonstrează la Lausanne, cerând salarii mai mari și opunându-se deteriorării condițiilor de muncă. Mișcările de grevă din întreaga Europă s-au înmulțit în ultimele săptămâni.

11.10.22 Jayapura Papua de Vest 🇮🇩 … Forțele de securitate au deschis focul pentru a dispersa studenții care au organizat un protest în interiorul universității lor. Studenții au aclamat asasinarea liderului Theys Eluay și au respins echipa guvernamentală de investigare a drepturilor omului nou formată.

🇬🇷 “Proteste în masă în Atena, Grecia: Salonic, Larisa, Kavala și multe alte orașe mai mici din Grecia” Grecii au continuat o grevă generală de o zi pentru a avertiza guvernul elen împotriva creșterii prețurilor la energie, a inflației și a costului vieții … 🔺Grecii au cerut guvernului o creștere substanțială a salariilor și a pensiilor, un contract colectiv care să garanteze un loc de muncă stabil pentru drepturile civile, electricitate ieftină și bunuri de bază la prețuri accesibile pentru locuințe…!!!!

Bruxelles 🇧🇪 9.11.2022 #Belgium “Belgia este în grevă generală… Blocarea traficului, în aeroporturi, spitale, închisori, poliție, zone industriale și comerciale. Belgienii sunt în grevă împotriva disponibilizărilor, salariilor mici, prețurilor mari la electricitate, gaze, carburanți, costul ridicat al vieții…!!!! 🇧🇪 Belgienii intră în grevă Blocarea traficului, în aeroporturi, spitale, închisori, poliție, zone industriale și comerciale”

12 noiembrie 2022 🇩🇪 Germania Mass-media arată în mod deliberat 20 de persoane care vorbesc despre sfârșitul lumii și rămân în stradă, dar mii de oameni ies în stradă pentru drepturile fundamentale și împotriva dictaturii, în multe orașe și în multe zile ale săptămânii.

11.13.22 Madrid Spania 🇪🇸… 300 de mii de persoane au ieșit duminică pe străzile din Madrid pentru a apăra sistemul de sănătate al țării.

11.12.22 Tirana Albania 🇦🇱 .. Protestatarii antiguvernamentali și poliția s-au încăierat în fața biroului premierului Edi Rama din capitala Albaniei, Tirana, unde mii de persoane s-au adunat pentru a protesta împotriva corupției, a sărăciei în creștere și a numărului tot mai mare de persoane care părăsesc țara. Protestatarii cer demisia imediată a premierului Edi Rama.

14.11.22 Santa Cruz Bolivia 🇧🇴… demonstrație în masă și grevă în regiune. Această regiune estică, considerată locomotiva economică a țării și bastion al opoziției, încearcă să obțină mai multe resurse, întrucât concentrează peste 40% din populația țării. Guvernatorul său este Luis Fernando Camacho, șeful partidului de dreapta Creemos, a doua forță de opoziție. Protestatarii cer un recensământ al populației programat pentru 2023 și stabilirea datei pentru martie 2024. Analiștii anticipează că bătălia politică va fi una lungă până când listele electorale vor fi epurate din cauza suspiciunilor că sunt supradimensionate cu peste 16% din alegători.
care nu există, ceea ce a declanșat explozia care a făcut 37 de morți după alegerile denunțate ca fiind frauduloase de Organizația Statelor Americane (OSA), când fostul președinte Evo Morales a încercat să obțină un al patrulea mandat consecutiv în 2019. Economistul Gonzalo Chávez a declarat că pierderile economice cauzate de proteste vor ajunge la 2,3% din Produsul Intern Brut.

11.13.22 Florența Italia 🇮🇹 … Brazilienii care trăiesc în Italia demonstrează în sprijinul protestelor din Brazilia care cer ajutor din partea forțelor armate, corectitudine în alegeri și respectarea Constituției braziliene.

🇵🇰 Protestele împotriva guvernului se intensifică în Pakistan, după tentativa de asasinare a fostului prim-ministru Imran Khan. Autostrăzile care duc spre capitala Islamabad au fost complet blocate încă de ieri.
Camionagii blochează drumurile din Guatemala pentru a protesta față de prețurile ridicate la carburanți și alimente.

🇨🇳 Un protest împotriva blocajului izbucnește în districtul Haizhu din Guangzhou, în sudul Chinei. Peste 2.000 de cazuri sunt depistate în fiecare zi în oraș, în ciuda politicii “zero coji”, care ridică temeri privind înăsprirea restricțiilor.

🇫🇷 La Paris, peste 30 de stații de metrou au fost închise din cauza unei greve a lucrătorilor din transporturi
Greva lucrătorilor din transportul auto are loc la apelul celui mai mare sindicat francez, Confederația Generală a Muncii (CGT). Centralele sindicale cer majorarea salariilor lucrătorilor din industrie pe fondul unei inflații ridicate.

🇧🇬 Grevă națională și demonstrație în fața Parlamentului din Bulgaria împotriva creșterii vertiginoase a prețurilor și pentru a cere majorări salariale în contextul în care inflația atinge 18,7%.

🇪🇬 Egypt Autoritățile egiptene în alertă maximă în urma difuzării unor apeluri la manifestații astăzi împotriva președintelui și a costului vieții.
Evenimentele publice sunt interzise, iar magazinele sunt închise. Poliția este desfășurată în principalele piețe și în apropierea metrourilor pentru a înăbuși din fașă orice protest. Până în acest moment nu au fost raportate evenimente.

Miting la Melbourne 🇦🇺 12 noiembrie 2022
Miting pașnic, mitingul se terminase și mulți se aflau pe trepte, imediat ce această persoană a decis să urce pe trepte, iată ce s-a întâmplat, filmarea completă este disponibilă pe lives.
Cel mai locuibil oraș din lume.
Melbourne 🇦🇺 Anti Covid BS, Anti Agenda 2030….Se întâmplă din nou, Gestapo-ul poliției din Vic, care atacă oameni nevinovați pentru că au urcat pe treptele Parlamentului….💣

Se încălzește în Arabia Saudită 🇸🇦 În orașul Al Qatif, mii de oameni au ieșit în stradă strigând “Moarte lui Al Saud!”
Protestele împotriva dinastiei conducătoare a regatului au început după ce autoritățile saudite au anunțat din nou execuția în masă a câtorva zeci de cetățeni.

Austria 🇦🇹 Salzburg am 13.11.2022

  • Alexandrina

    Multumesc pentru imaginile cu proteste.

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment