≡ Meniu

GOLD FM – 8 noiembrie 2022 – Cel cu perdanții încrederii

Trei mari perdanți ai încrederii românilor: Armata, BOR, SUA. Toți plătesc pentru atitudinea greșită/falsă din ultimul an!

Recent a fost publicat Barometrul de Securitate realizat de LARICS sub atenta coordonare a lui Dan Dungaciu. În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată la Radio Gold FM, gazda emisiunii, Cozmin Gușă, împreună cu activistul Aurelian Popa au discutat despre concluziile acestui sondaj-bombă.

Abonează-te la newsletter > > >

După o analiză atentă a documentelor prezentate de cei de la LARICS, Aurelian Popa a observat o scădere drastică a încrederii oamenilor în instituțiile statului și nu numai. 

„Apare acolo un slide intitulat ‘Câtă încredere aveți în următoarele instituții?‘ care compară anul 2021 cu anul 2022.

Pe locul 1 este armata, care a pierdut între 2021 și 2022 respondenți care au spus că ar avea foarte multă încredere: de la 54,89% au ajuns la 23,58%. 

Pe locul 2 este biserica (BOR), aceasta ajungând de la un procent de încredere de 47,11% până la 31,47%

Ministerul Afacerilor Externe avea un procentaj de încredere de 34,33% și acum au 12,69%, dezvăluie Aurelian Popa.

„Biserica e maica neamului românesc” – Mihai Eminescu

Este cu adevărat șocant că bazele societății românești, biserica și armata, au scăzut atât de mult în ochii cetățenilor. Iar cel mai mare șoc apare în cazul bisericii, pentru că în vremuri de restriște, oamenii au tendința să se refugieze în sânul bisericii. O posibilă explicație, cel puțin în cazul bisericii, este implicarea (sau mai bine spus neutralitatea) acestei instituții în chestiunile ce au ținut de pandemie. Aurelian Popa consideră că biserica ar fi trebuit să ia partea unei tabere și să-și asume decizia. Faptul că, într-un final, Patriarhul Daniel a declarat că s-a vaccinat a zdruncinat teribil încrederea societății. „Problema oamenilor nu a fost cu ideea vaccinului în sine, ci cu ideea de liber arbitru, de neobligativitate”, explică Aurelian Popa.

Încrederea românilor în SUA a scăzut, într-un an, de la 39,3% la 11,5%!

În ultimul an, încrederea românilor în SUA și în americani a scăzut de la 39,3% la doar 11,5%! Pentru această scădere drastică este de vină și presa care a dezinformat masiv populația și care a mințit pe față, fără să aibă ‘bunul simț‘ ca ulterior să le ceară scuze românilor.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13.

Segmentul cu Aurelian se difuzează LIVE, în fiecare marți de la 14:15 pe radio, Facebook, Twitter, Telegram și (atunci când nu este blocat), Youtube.

Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările segmentelor cu Aurelian se găsesc pe Aurelian.RO, firește

  • Adina Constantinidi

    Felicitari pentru decizia de a va retrage din CpN dupa constatarile pe care le-ati facut si dupa scandalul care s-a iscat.
    Pacat de ceea ce s-a intamplat acolo, pentru ca foarte multi isi pusesera speranta in coalitie. Se pare ca este sau sunt persoane care cauta sa strice tot ce este pentru tara si pentru oameni, fie direct fie indirect. Dar nu m-am asteptat la asta din partea doctorului, desi am intuit demult ca ar fi un om prefacut. Asta nu stirbeste atitudinea sa din pandemie, iar meritele nu i se pot contesta. Dar mare dreptate a avut medicul care v-a spus ca un medic adevarat nu intra in politica. Exact la fel spunea si tatal meu, tot medic, fost student al marelui profesor Hatieganu.

  • Marius Vintila

    Normal ca ne-au furat foștii comuniști și securiști redenumiti capitaliștii dat unii corupți, o camarila de vreo 100 de ori mai mare decât nomenclatura comunista.Trebuia lustrație de la început, interzis sa isi continue activitatea la toți cei cu funcții din fosta orânduire care a acaparat economia și a impartit-o cu străinii praduitori.

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment