≡ Meniu

Solo Live cu Aurelian – marți, 20 Feb 2024

Solo Live cu Aurelian – marți, 20 Feb 2024

 • Alexandrina

  Ăștia sunt extratereștri care au luat formă umana? Nu știu ce să mai cred. Mă inmarmuresc declaratiile astea pe care le fac fără nici o reținere și rușine, în cazul în care și ei fac parte din rasa umană. Mă refer la cei din WEF. Tratatul OMS vrea să facă bine? Păi atunci îl contrazice pe Schwab.
  Dar in violul de la tabăra de vară a AUR, de ce nu crezi?
  Scindarea din partidul SOS, cum spune Rapcea,nu cred ca exista avand in vedere ca la emisiunea lui Calitescu a afirmat că Silvestru Sosoaca juca un rol de sofer al Dianei.
  Te-ai bucura sa moara partidul SOS, nu-i așa?
  Am trimis un film cu tine fiului meu in timpul pandemiei si mi-a zis ca ai uitat sa-ti iei pastilele. Iti dai seama că e o expresie, nu?
  Aureliane, ai fost la atâtea proteste cu doar cativa oameni și ai zis ca numarul nu conteaza. Ai uitat?
  Emisiunile de la latrinele TV sunt penibile, iar Silvestru s-a făcut de tot kakatul. Nu vad mișto-ul tău impotriva Dianei. Cred ca lui îi trebuie pastile.
  Vroiai să fie de acord Diana cu acțiunea lui Rapcea in fata ambasadei Israelului? Nu cred ca Simion ar fi facut-o in numele AUR-ului.
  Comentariile tale ma dezgustă. Nu cred ca cei care ti-au cerut sa vorbesti despre ei ti-au cerut si parerea, mai ales ca ai spus ca nu te intereseaza.

 • Albu Lucretia

  Nu e normal sa aibă că tinte naționale 95% vaccinare. Nu ar trebui sa existe obligativitate la vaccinare, cu punct. Este un act medical care ar trebui sa se facă cu consimțământul pacientului.
  Dar cei care “decid” pentru noi refuza sa accepte aceste adevăruri de bun simt.

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment