≡ Meniu

SOLO LIVE în loc de GOLD FM – 12 sep 2023

SOLO LIVE în loc de GOLD FM – 12 sep 2023

 • Gabudean Horia

  Buna Aurelian,
  Am vazut mai tarziu emisiunea. S-a auzit foarte bine emisiunea din toate punctele de vedere. Ma bucur ca in sfarsit “Pasarile necurate si urate” -Apocalipsa cap. 18, care trag sforile in Babilonul cel Mare prin slugile lor globaliste, ca niciodata mai inainte, se grabesc sa distruga rasa umana.
  Nu vor reusii deoarece to Apocalipsa ne spune ca Domnul Iisus ne va salva, daca noi vrem sa fim salvati ….
  Cred ca noi care intelegem ce sa intampla, sa facem din Dumnezeu, salvarea noastra, sa ne cercetam vietile sa ne pocaim, adica sa ne punem in armonie cu Legea cerului – Cele 10 porunci – care reprezinta esenta libertati si iubirii Creatorului – Daca noi nu iubim Legea cerului, vom fi fortati de acesti demoni sa respectam legile lor ticaloase si absurde.
  Intelegi ce se joaca. Biblia spune de 2000 se ani ca vor veni aceste vremuri, din cauza ca oamenii nu au iubit si nici nu iubesc legile cerului si pe Datatorul lor.

 • Gabudean Horia

  Da, trebuie sa facem ceva si vreau sa ma implic.
  In acelasi timp acesti tineri, copii nostri trebuie atrasi spre credinta crestina. Momentul in care ne gasim in care statul mafiot nu face nimic, biserica, familia trebuie sa faca ceva in sensul de a-i atrage spre credinta crestina.
  Fara Hristos omul este cu adevarat un animal si nimic mai mult.

  • Alexandrina

   Nu jigni animalele. Oamenii aceștia sunt niște BESTII umane.

 • Alexandrina

  Cel mai mult bine il pot face parintii, dar daca ei nu se implica, nu văd cum biserica poate izbândi. Ca să atragi copiii spre orice lucru, îndoctrinarea nu merge. Ceea ce s-a obținut de la ei este libertatea de a face orice, iar problema este ca nu s-au pus în evidența consecințele ce decurg din consumarea drogurilor. Ei si-au găsit niște idoli. Acești idoli trebuie expuși sub toate chipurile. Vrei sa vada cineva cine sunt ei, atunci trebuie aratat cine sunt cu adevarat. Așa s-au nascut “paparazzi”.

{ 4 comments… add one }

Leave a Comment