≡ Meniu

China și OMS – Intervenție la Subiectiv, Răzvan Dumitrescu

 • Marian

  Cam greu să faci ceva ca societate civică, atâta timp cât oamenii se mișcă greu la proteste sau nu se mișcă deloc. Aurelian, eu am spus-o și o mai spun: din parlament se poate ajuta foarte mult pentru ca astfel de lucruri să nu se întâmple. Îi doare în cot pe politicieni ce legi semnează, atâta timp cât ele vin pe linie de partid.

 • Marian

  Tu o să îmbătrânești aureliane, iar în urma ta sau a altora ca și noi, poate nu se va reuși în viitorul apropiat să menținem o minimă democrație, repet, o minimă democrație, și tu și eu avem copii, cât crezi că o să rezistăm în stradă? Chiar și Diplan sau Dumitru Bălan vor obosi sau vor îmbătrâni, sau alții ca ei? Ăsta e doar o pregătire pentru ce va urma… Singura variantă este cea mai bună, aceea de a fi în cuibul de draci din parlament… Să participi la alegeri

 • Elisabeta

  Ar fi cea mai buna solutie ptr a continua pe alt plan ceea ce ati inceput. Trebuie adunati patriotii care pot lucra in echipa.
  Doar asa veti reusi, cat mai multi in
  acelasi glas ( va stiti ). Curaj !
  Doamne ajuta !

 • Alexandrina

  Văd că trebuie să solicitam în continuare drepturile constitutionale. Cum rămâne cu drepturile omului? Suntem oameni, chiar nu mai avem decât drepturi constituționale?
  Despre OMS chiar Trump, când era președinte, și-a exprimat dezacordul cu privire la implicarea Chinei si faptul că se gândește ca SUA să nu mai finanțeze OMS-ul. A se căuta declarațiile lui la inceputul pandemiei.
  Actualul presedinte al OMS a specificat in declaratia sa implicarea viitoare in cazul nu numai pandemiilor ci și a endemiilor. De fapt la ce folosește OMS? Nu credeți că-și depășește atribuțiile?
  Cat despre Romania, semnatara unui viitor acord, nu ar trebui să știe toți si sa se facă discuții în jurul acestui tratat? Nu ne-am săturat de comunism? Aleșii ăștia ori sunt proști ori inconștienti ori pur si simplu rău viitori sau psihopati. Mai întâi de toate ar trebui să meargă sa se “caute” ei înșiși. Un om sănătos la cap nu ar accepta să recurgă din nou la așa ceva după ce a trăit asta.
  Mă doare capul si ma simt neputincioasă in fața atâtor imbecili cu creierele spălate care au ajuns să conducă omenirea in momentul de față. România vrea sa fie țară model, dar numai in imbecilitate că altceva bun nu s-a ales de ea. Suntem primii la prostie, coruptie, slugarnicie, aservire necondiționată și nemernicie, etc.
  Numai rele au făcut așa zișii politicieni de peste 30 de ani încoace si nu se mai opresc. Apar alții în continuare. La ăștia se rezumă nația noastră? Chiar au plecat toți oamenii cu bun simț si au lăsat in urmă doar o mâna de oameni care să se lupte cu tot acest marasm? Sunt peste 15 milioane care au rămas în țară. Chiar sunt orbi, surzi si muti? Dacă nu se gândesc la altii, să se gândească la ei înșiși sau la copiii lor, dacă nu văd mai departe și nu-i interesează cei din jur. Problema este că singur nu poți ajunge departe ci trebuie să te aliezi cu cei ce au aceleași idei.
  Salut perseverența ta. Nu pot decât să sper că va da roade în continuare.
  Multumesc pentru postare.

 • carmen

  Felicitari! Sper sa fie din ce in ce mai multi oameni ca Aurelian care si FACE, nu doar vorbeste.!

 • Victoria Sinclair

  Aurelian iti urmaresc postarile de ceva vreme. O sugestie tu si altii ca tine uniti va pe o plstforma tv cum e cea ca nasul tv intrati pe listele
  partidelor real nationalist alaturi de Diana, Ninel Peia, AUR, uniti toate partidele pe platf nationalistilor urgent toti specialistii sa aveti oameni in parlanent sa puteti face un guvern nu mai stati divizati. In august fb ul se inchide, televiziunile nu va accepta sa apareti decat la romania tv si nasul tv cat le mai avem pina le inchid cum veti face fara acces la msm? campanie?

{ 6 comments… add one }

Leave a Comment