≡ Meniu

Ce nu intelege Tudor Chirila si nici Bogdan Stoica despre declaratia lui Klaus Iohannis in cazul Antena3

Despre faptul ca delcaratia lui KWI pare scrisa de Mihalache dupa dictarea lui Gadea si a Varanului nici nu are rost sa mai argumentez.

Despre faptul ca, inainte de a pleca cum a plecat, Gelu Diaconu i-a santajat pe aia de la Antena3 si prin ei pe liberali pot spune doar ca, daca ai mai mult de un neuron poti sinapsa intr-un elan scurt si rapid in acest sens.

Daca e sa reducem rationamentul a ceea ce s-a intamplat, lucrurile stau asa:

Klaus Werner Iohannis s-a cacat pe o procedura ANAF care punea in aplicare o recuperare de prejudiciu rezultat in urma unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile.

In urma acestei sentinte, Varanu’ a pierdut ceea ce a dobandit fraudulos ajungand sa faca 10 ani de puscarie.

Tot KWI incaseaza in continuare chirie pe un imobil care nu mai este al lui tot in urma unei sentinte definitive si irevocabile. Imobilul de la Sibiu este tot al statului acum.

Tudor Chirila nu trebuia sa dea punctual in angajatii Antenei3 iar Bogdan Stoica nu stie ca dreptul de preemptiune al Antenei3 este fata de o alta entitate a varanului, NU fata de stat. Statul, conform legii, nu poate face nimic cu acel imobil in afara de a-l vinde la o licitatie publica. Cum naiba sa vinzi ceva ocupat?

Asta nu inteleg astia si de aia sunt niste boi amandoi.

Cat despre Klaus Iohannis nu pot sa zic decat ca e un mare ticalos (poate ca la fel de mare ca Victor Ponta), motiv pentru care m-am dus la el pe pagina si i-am dat unlike, i-am  lasat un comentariu de “despartire” si m-am uitat, apoi, cum scade in mai putin de 48 de ore de la 1.730.000 de likeuri la sub 16.999.999.

  • Mihai

    A contestat in anulare …stiind ca are spate la inalta curte si casatie …poate poate …cum a facut si DNA in cazul rarica …

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment