≡ Meniu

9 din 10 decese covid-19 sunt ale vaccinatilor (UKHSA)

SURSE:

Aici este raportul oficial al UKHSA.
Aici este calculul celor de la DailyExpose.UK.

 • Violeta

  Mulțumim pentru informații .Să vă dea Dumnezeu sănătate.

 • Alexandrina

  Psihologii au devenit si ei virusologi? Asta îmi amintește de un vecin, medic ortoped, care se întorcea acasa de la spital cu stetoscopul la gât.
  D-nul Rafila o ști ceva mai multe decît noi. L-o fi sunat Putin si i-a spus că-i trimite un norisor cu iz de Cernobîl.
  “Să param si noi după obicei”. Trimiteți filmul si d-nului Băsescu, poate îi mai ridică moralul. La urma urmei nu e singurul. A rămas o tradiție.
  Multumesc pentru postare.

 • Manuel

  Salutări,statistica este foarte interesantă, dacă ai acces la date.Referitor la datele despre 9 din 10 vaccinați au murit,este incomplet studiul dacă nu avem și nr populației.Dacă numărul celor nevaccinați este mic atunci vom avea și un de decese mic.E interesant de aflat nr de morți zilnic din Romania,din octombrie, noiembrie 2021,atunci cînd se anunțau în jur de 600 de morți covid.În Romania mor în jur de 600 de oameni în mod natural.La data la care am făcut referire, trebuia să avem în jur de 1200 de morți pe zi,ca să demonstrăm morții de covid.Nu am găsit aceste date.Este un Site,care prezintă populatia Romaniei live,dar nu are arhivă.Poate găsești tu aceste informații.O zi bună.

  • Aurelian

   Zilele astea trebuie sa dea publicitatii INS-ul mortalitatea pe trimestrul 4 al lui 2022.

 • AdrianZ

  m-am dus pe platforma inidcata de catre tine si am gasit asta
  “Vaccination remains the best way to protect us all from severe disease and hospitalisation. If you have not yet come forward for your primary or booster I would urge you to do so straight away – the NHS vaccine programme is there to help and the sooner you are vaccinated the sooner you and your family and friends will be protected.”
  https://www.gov.uk/government/news/new-guidance-sets-out-how-to-live-safely-with-covid-19
  Am rugamintea daca poti sa ne dai adresa exacta a graficului.

 • Adrian

  deci, fetita aia de la inceput prezinta clar semne de boala (psihica) grea!
  Spec ca nu e contagios.

 • AdrianZ

  in studiul medical:
  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1067158/vaccine-surveillance-report-week-14.pdf
  la pag 10 se da un tabel (all brands combined) cu statistica eficacitatii vaccinurilor impotriva decesului din care rezulta ca cei cu 2 doze au 59% succes iar cei cu 3 doze au 95% succes.
  Eu nu stiu de unde iau cei din ziar datele, sunt intoarse ca voturile la alegerile din ’46.

{ 9 comments… add one }

Leave a Comment