≡ Meniu

Gold FM – 22 aug 2023

Gold FM – 22 aug 2023

De la 14:15, vom analiza protestul contra vaccinării obligatorii și perspectiva noii pandemii indusă prin virusul ERIS (discordie), care sunt datele la zi și la ce ne putem aștepta.

Oficialii români au declarat în mod repetat necesitatea obligativității vaccinării. Viitoarea pandemie indusă are legătură cu alegerile din 2024!

Activistul Aurelian Popa a început cu o serie de lămuriri necesare în legătură cu protestul anti-vaccinare de săptămâna trecută.

S-a spus în presă, în mod fals, că protestul a fost organizat de către AUR, când de fapt acesta a fost organizat de către Luis Bratu, un activist civic sprijinit și de o serie de ONG-uri: Medici pentru Consimțământ Informat, Calea Neamului, Frăția Ortodoxă, Starea de Libertate.

În al doilea rând, s-a spus că organizatorii ar fi instigat protestatarii să intre în Minister, însă Aurelian a dezvăluit că protestatarii doar au cerut să existe o dezbatere față în față, nu online, cu delegația aleasă de manifestanți.

În al treilea rând, se spune că nu ar exista această strategie pentru vaccinarea obligatorie, totul fiind etichetat drept o conspirație.

Cu toate acestea, însuși Rafila a declarat în iunie 2021 că nu exclude coerciția.

https://t.me/wwwAurelianRO/13518

Pe aceeași linie și Raed Arafat susținea sus și tare că vaccinarea este obligatorie și „extrem de necesară”.

https://t.me/wwwAurelianRO/13520

Nelu Tătaru, fost Ministru al Sănătății, a explicat cum el, din postura de parlamentar, a întors legea în PL-X 399/2017, Legea Vaccinării Obligatorii, pentru că cineva scosese de acolo o serie de obligativități care erau și acestea „extrem de necesare”.

https://t.me/wwwAurelianRO/13508

Tot aici este de amintit declarația Gabrielei Firea din 15 mai 2023 care cere “strategie și lege pentru instaurarea obligativității vaccinării, pe prezumarea unei vinovății”.

@aurelianr0

Gabi Firea vrea Lege care să creeze obligativitatea vaccinării. 15 mai 2023

♬ original sound – AurelianR0

https://www.tiktok.com/@aurelianr0/video/7233825622617804058

România este țara cea mai puțin vaccinată din Europa, din fericire, având mortalitate excedentară -10% față de perioada pre-pandemică, în timp ce alte state care s-au vaccinat masiv încă au procente semnificative de mortalitate excedentară, potrivit datelor prezentate de Aurelian Popa în cadrul emisiunii. Japonia, de pildă, recunoaște că vaccinarea anti-Covid a generat cea mai mare criză din țara lor din ultimii 44 de ani, pentru că trebuie să acorde despăgubiri imense. În plus, pe grupa de vârstă 0-24, în SUA, raportat pe anul 2022, mortalitatea excedentară este de +44,8%, ceea ce înseamnă că peste 120.000 de copii și tineri au murit.

Alex Jones de la Infowars a declarat prima dată că are un avertizor de integritate de la TSA care i-a dezvăluit că din septembrie în SUA se vor impune din nou măștile și Green Pass-ul. La o săptămână după această dezvăluire a ieșit public și Joe Biden care a spus că ar trebui să se facă booster-ul de toamnă, pentru că vaccinul a fost îmbunătățit. Aurelian Popa este de părere că nimeni nu se va mai conforma, interesul pentru vaccinare scăzând considerabil în ultimul an.

S-a anunțat deja apariția unui nou virus denumit ERIS (discordie), care este o nouă variantă cu 30 de mutații pe proteina spike. Se spune că vaccinurile care circulă acum ar fi actualizate pentru noua variantă ERIS, însă această informație este falsă. Se creează agitație pe subiectul noului virus și a noului vaccin tocmai pentru că anul viitor este an electoral, iar celor care dețin puterea le convine ca alegerile să se organizeze într-un cadru special, într-o stare de alertă sau de urgență, acest context oferindu-le posibilitatea să fraudeze voturile.

Mai grav este că OMS-ul va publica în luna noiembrie o listă cu vaccinurile minime necesare pentru a putea călători. UE a donat sistemul de Green Pass electronic către OMS și a recomandat statelor membre să nu se renunțe la acesta, pentru că urmează să fie implementat la nivel global.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment