≡ Meniu

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CRITICII PROTESTULUI DIN 17 AUGUST 2023

Dragă criticule de serviciu al protestelor civice la care oricine e binevenit,

Dragă conformistule care nu crezi că există intenție malefică din partea autorităților românești de a impune vaccinarea obligatorie,

Dragă pretențiosule de tip haștag care crezi că în stradă, la proteste, ajung să participe doar imaculații, virginii și perfecții fără de pată,

Dragă analfabetule funcțional care una citești și alta înțelegi,

Nu pot sa cred că ținta stabilită de 95% acoperire vaccinală pentru toată populația României, inclusiv adultă, cu repetare la fiecare 10 ani, deci pe viață, specificată în nota de fundamentare a proiectului HG-ului cu strategia națională de vaccinare 2023-30, pentru tine, nu înseamnă obligativitate DE FACTO! 1)

Nu pot să cred că ți-a scăpat următoarea declarație a Gabrielei Firea (colegă de PSD cu Rafila) din mai 2023:

“Ar trebui, ca de aici înainte, pe această prezumare a unei VINOVĂȚII, să vină Ministerul Sănătății cu o STRATEGIE și cu o LEGE care sa creeze OBLIGATIVITATEA VACCINĂRII.” 2)

Nu pot să cred că nu ai auzit de OM comun MS-MEC nr. 2.508/4.493/2023 care include și dascălul, și personalul auxiliar și clerul, atât în propaganda explicită și părtinitoare provax cât și în atribuțiile provax. 3)

Nu pot să cred că nu ai aflat – ÎNCĂ – de inițiativa PL-x 399/2017, care a fost APROBATĂ de Senat, și care a ajuns în C. Deputaților, nefiind RESPINSĂ, în care se specifică negru pe alb că se consideră PREZUMAT consimțământul și că vaccinarea ESTE OBLIGATORIE.

“În cazul VACCINĂRII OBLIGATORII, CONSIMȚĂMÂNTUL pentru vaccinare se PREZUMĂ ca fiind dat, iar refuzul […] se face în scris.”

Aici ai comunicatul inițiatorului PLx-ului, Guvernul, cu vârful de lance obligativistă, Tudose-SRI. 4)

În fine, nu pot să cred că ai uitat deja de greenpass-ul ilegal și NEconstituțioal din starea de alertă (2020-2022), greenpass impus prin Legea 55, lege aflată încă in vigoare și care indirect a generat diverse “obligativități”, timp de trei ani.

CONCLUZIE: Multă superficialitate în analize și nedreptate în judecarea protestatarilor care au organizat cu adevărat acest protest: Bratu, Diplan, Grăjdeanu, Tîrnoveanu, Hagimă, Nițulescu, Alexandru, Aciu, etc.

PS. Explicații pe larg aici.

— Aurelian Popa

1) https://www.ms.ro/media/documents/NOT%C4%82_DE_FUNDAMENTARE_-_HG_STRATEGIA_NATIONALA_DE_VACCINARE.docx

2) https://www.tiktok.com/@aurelianr0/video/7233825622617804058

3) https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/273425

4) https://www.gov.ro/ro/media/comunicate/comunicat-de-presa-edinta-de-guvern-proiectul-de-lege-privind-organizarea-si-finantarea-activitatii-de-vaccinare-a-populatiei-in-romania-adoptat-de-guvern

  • Dumitru Daniela

    Un NUhatarat vaccinarii obligatorii!

  • Alexandrina

    Nu sunt în țară și nu am acceptat să mă vaccinez. Lumea credulă a făcut coadă, așa că nu a fost nevoie să ne oblige. Poate data viitoare. In continuare nu cred in obligativitate si sunt convinsă de interese financiare si obscure care împing la promovarea acestor legi. Din păcate tineretul a căzut în plasă. Ei trebuie convinși. Dar cum? Întotdeauna s-a reactionat cand a ajuns cuțitul la os. Vor trece ani buni, dacă nu se trezesc acum. Dezvăluiri s-au făcut, dar degeaba. Numai o conștiință care a rămas în adormire mai poate face o “mea culpa”. Dar cine o mai are printre toti acesti miliardari implicați până peste cap?

{ 2 comments… add one }

Leave a Comment