≡ Meniu

GOLD FM: Aurelian.RO Sunt pedepsit și cenzurat din cauza LEGII SUVERANITĂȚII, dar nu cedez!

Legea Suveramității aici.

Articolul cu transcript parțial aici (autor Vali Andronescu).

Activistul civic Aurelian Popa a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Vreau să ies complet din mediul acesta de zombificare numit Social Media, care creează foarte multă interactivitate online și pasivitate offline”.

„Am observat această problemă, oamenii consideră că dacă dau o apreciere, și-au făcut datoria. Dar, nu e chiar așa”, a specificat activistul civic.

De ce i-a fost blocată pagina de facebook lui Aurelian Popa

„Am deranjat mult Facebook-ul în sine ca platformă”, a spus acesta. „M-am gândit că la un moment dat o să fiu scos de pe platformă, deoarece îmi doream să mă poziționez în tabăra celor care pun întrebări despre vaccin, despre subiectele mainstream”.

Activistul a transmis că s-a „branduit” cu numele lui și cu numele site-ului, fapt ce contravine conduitei Facebook. „Nu ai voie să-ți faci reclamă neplătită prin brandul unui Fan Page”, a declarat Aurelian. „Fan Page-ul meu chiar așa se numea, Aurelian RO, ceea ce însemna că oamenii rămâneau cu numele site-ului în cap, chiar dacă pagina era ștearsă”.

Ce părere are activistul despre blocarea sa de pe Facebook

„E foarte bine că mă cenzurează”, a specificat Aurelian Popa. „Cu cât încerci să suprimi ceva mai mult, cu cât încercic să astupi ceva mai mult și cu cât încerci să contrazici pe cineva mai mult, ghici ce, audiența te caută și mai des”.

„La un moment dat, pagina mea nu mai apărea pe nicăieri cu notificări și oamenii erau obligați să-mi caute numele. Deci, de câte ori l-au tastat, li s-a imprimat în creier adresa site-ului”, a mai declarat acesta.

Activistul a spus că „îmi convine că mă cenzurează, din punct de vedere al audienței”.

Ar fi contat documentarea despre spețele internaționale în blocarea paginii?

„Am avut abilitatea asta de a face ceea ce nu a reușit niciun jurnalist profesionist, cunoscând un pic limba chineză, am început să citesc presa lor”, a declarat Aurelian Popa.

Activistul a precizat că a fost primul dintre activiști care a transmis informații despre tehnodictatură, despre codurile QR și despre bazele create în China cu Social Credites Score.

„Le-am zis primul, pentru că vedeam exact maniera în care exportă China”, a specificat acesta.

China ar avea un interes să exporte globalizare, potrivit activistului. „E cel mai mare exportator de mărfuri finite și China își dorește piețe reglementate uniform”, a declarat Aurelian. „China are cel mai mare interes de a accesa resurse, pentru că nu prea dispun de ele”.

„Tot ce a făcut China în ianuarie și în februarie 2020, ușor, ușor, prin aprilie, mai, făcea toată lumea via OMS”, a mai specificat Aurelian Popa.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

  • Alexandrina

    Multumesc pentru postare. Am urmărit emisiunea pe Goldfm

  • Alexandrina

    Aici vrea sa ne aducă și clica globalista. Cred ca nu mai e nici un dubiu: https://youtu.be/eXdU3IfToOY

  • Adina

    Multumesc si felicitari pentru tot ceea ce faci pentru noi toti. Iti doresc din suflet multa rabdare si energie. Realizarile tale sunt in numele tuturor celor care ar dori sa faca la fel, dar nu au puterea si curajul.

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment