≡ Meniu

Pro sau contra discursului lui Zelenski din Parlamentul României, atac cyber? reacție mea în TIMP REAL!

 • Cine a tras în români la Fântâna Albă? “Soldaţii sovietici”, ni se spune în filmul documentar. Nu soldaţi ruşi, Sovietici erau şi ruşii, şi ucrainenii.

 • Alexandrina

  De ce e considerat discurs istoric? Pentru cele 2 camere ,probabil pentru că s-au adunat cu toții cuminți. Este istoric momentul pentru ca probabil de 30 de ani încoace s-au adunat absolut toți “distincții” , dar nu ca să voteze vreo lege importantă pentru români cu pentru a-si arata slugarnicia față de stăpâni. Mi-e greață.
  Cât despre discurs el face parte din turneul prezidential stabilit nu de el ci de cei de care nu va mai putea scăpa chiar dacă va vroi.
  Păi ca sa mulțumească lui Zelensky pentru discursul din 2020, Johannis a semnat acord de intr-ajutorare cu Ucraina in 2021.
  Despre Fântâna Albă nici nu trebuie sa ne mai punem vreo intrebare: Cine a masacrat romanii? Ținuturile românești au fost dăruite R.S.S. Ucrainene in 1940 (vezi hărți). Masacrul a avut loc la 1 aprilie 1941, iar U.R.S.S. a fost atacată de Germania în iunie 1941. Deci nu exista dubiu că sovieticii au făcut asta si nu era nevoie să fie chemați ruși să o facă. De altfel ucrainienii au o istorie plină de astfel de masacre ale populației ruse si evreiești începând cu 1941.
  Despre Bucha constat că execuția civililor seamănă mult cu postarile făcute de militiile ucrainene cu returnarea si executarea soldaților ruși. Lumea isi pune intrebari ca: de ce victimele au brasarde albe?( albe=pro-rusi, albastre=pro-ucraineni), sursele nu pot fi confirmate de surse independente si altele.
  Să încercăm aici: https://www.informationliberation.com/?id=63002

 • Alexandrina

  Erată: torturarea si executarea soldaților ruși și nu “returnarea si executarea”

 • Alexandrina

  Erată: torturarea si executia si nu ” returnarea si executarea”

 • adrian

  Romania este condusa de tradatori infiltrati in toate structurile statului!
  Romania ca stat nu are nici o sansa sa apartina romanilor!

  Bafta

{ 5 comments… add one }

Leave a Comment